Ελλαδα

Δολοφονία Άλκη: Πληροφορίες ότι εντοπίστηκε το μαχαίρι καραμπίτ

Εκτιμάται ότι με αυτό τραυματίστηκε θανάσιμα ο 19χρονος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης Καμπανός
Το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης Καμπανός © MotionTeam/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Βρέθηκε το μαχαίρι τύπου καραμπίτ με το οποίο εικάζεται ότι τραυματίστηκε θανάσιμα ο 19χρονος Άλκης Καμπανός.

Εντοπίστηκε το μαχαίρι τύπου καραμπίτ με το οποίο φέρεται ότι τραυματίστηκε θανάσιμα ο 19χρονος Άλκης Καμπανός στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival.gr το μαχαίρι εντοπίστηκε κοντά σε γέφυρα στην περιοχή των κοιμητηρίων Θέρμης.

Υπενθυμίζεται ότι το σημείο είχε υποδείξει κατά την απολογία του στην 7η τακτική ανακρίτρια ο 21χρονος. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι με το συγκεκριμένο μαχαίρι ο 25χρονος επονομαζόμενος «Αθηναίος» τραυμάτισε τον Άλκη.

Το μαχαίρι έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια Βορείου Ελλάδος προκειμένου να εξεταστεί αν είναι το όπλο, το οποίο προκάλεσε θανάσιμα τραύματα στον 19χρονο.

Θεσσαλονίκη: Οι φίλοι του Άλκη θα αναγνωρίσουν τους δράστες

Στις εξελίξεις για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, αναφέρθηκε εχθές Τρίτη ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, όπου συνεχίστηκε ο κύκλος απολογιών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο κ. Κούγιας, οι επιζήσαντες της επίθεσης θα κληθούν να αναγνωρίσουν τους δράστες που επιτέθηκαν στην παρέα του Άλκη, διαδικασία που αναμένεται να γίνει σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη Παρασκευή.

Δολοφονία Άλκη: Άρση και του τηλεφωνικού απορρήτου

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος, καθόρισε ως κλειδί της υπόθεσης την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου καθώς και τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA για όλους τους εμπλεκόμενους.

«Είμαι ευχαριστημένος από το έργο που γίνεται. Και από την ανακρίτρια και από την Αστυνομία», είπε ο κ. Κούγιας και συμπλήρωσε ότι «η ανακρίτρια διέταξε την εξέταση DNA, για όλους τους εμπλεκόμενους, περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα και σε συνδυασμό με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, από την οποία θα προκύψουν οι συνομιλίες πριν από το έγκλημα, θα μπορούν να πληροφορηθούν οι δικαστικές αρχές για τα ακριβή στοιχεία του εγκλήματος».

Δολοφονία Άλκη - Κούγιας: 13ος εμπλεκόμενος αναζητείται από τις αρχές

«Νομίζω αναζητείται και 13ος, δεν γνωρίζω ποια ακριβώς είναι η εμπλοκή του με το περιστατικό, αλλά ειλικρινά νομίζω ότι δεν θα κλείσει εδώ ο κύκλος», είπε ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του στον Ant1.

Κούγιας: Υπάρχει και 13ος εμπλεκόμενος | 15/2/22 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ