Πάτρα: Προκαταρκτική έρευνα για τον θάνατο των τριών αδελφιών
Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας
Πάτρα: Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο τριών κοριτσιών μέσα σε τρία μόλις χρόνια στην ίδια οικογένεια.
Προκαταρκτική έρευνα για τον θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα μέσα σε διάστημα τριών χρόνων διέταξε η εισαγγελία.
Όπως μεταδόθηκε από τον Alpha, ο προϊστάμενος Εισαγγελίας Εφετών Πάτρας παρενέβη και παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τον ξαφνικό θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας αλλά και των δύο αδελφών της.
Η εισαγγελία έχει αναθέσει στην Ασφάλεια της Πάτρας την έρευνα, με κλήση μαρτύρων, ενώ θα συγκεντρωθεί ο ιατρικός φάκελος των τριών κοριτσιών και αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης.
Η έρευνα διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών.
Παράλληλα, όπως αναφέρει η εκπομπή «TLIVE» του Alpha, πρόκειται να μελετηθεί η δικογραφία και στη συνέχεια θα σταλεί πίσω στον Εισαγγελέα.
Πάτρα: Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας
Η τραγωδία της συγκεκριμένης οικογένειας προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», η Μαλένα άφησε την τελευταία της πνοή το 2019 από ηπατική ανεπάρκεια, σε ηλικία μόλις τριάμισι ετών.
Το δεύτερο «χτύπημα» στην οικογένεια ήρθε με τον χαμό της Ίριδας, η οποία «έφυγε» από τη ζωή το 2020, σε ηλικία μόλις έξι μηνών, από σπάνια νόσο φλεβοκόμβου εκ γενετής.
Η οικογένεια θρήνησε και το τρίτο της παιδί, την 9χρονη Τζωρτζίνα. Η μικρή νοσηλεύτηκε στο «Καραμανδάνειο» με πόνους στο στομάχι τον περασμένο Απρίλιο, όταν και έπαθε την πρώτη ανακοπή που της προκάλεσε αναπηρία σε μεγάλο βαθμό.
Πριν από λίγες μέρες υποβλήθηκε σε μαγνητική εγκεφάλου στο Νοσοκομείο του Ρίου και εκεί άρχισαν τα προβλήματα, αφού είχε δύο καρδιακά επεισόδια. Το κοριτσάκι δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Yποστήριξε ότι είχε ενημερώσει εκ των προτέρων τον Πάνο Ρούτσι
Συνομίλησε με πολίτες, αλλά δεν απευθύνθηκε στο πλήθος
Τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας και διάνοιξη του μεγάλου παρακαμπτήριου άξονα της Αθήνας
Στις 23 Μαρτίου ξεκινά η δίκη
Αναλυτικά πότε θα αναχωρήσουν οι πρώτοι και οι τελευταίοι συρμοί σε μετρό και τραμ
Οι επισκέπτες μπορούν και πάλι να δουν από κοντά τις αρκούδες στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Προστασίας Αρκούδας
Eξέχουσα και επιδραστική προσωπικότητα που υπηρέτησε το Πανεπιστήμιο με σπάνιο ήθος και απαράμιλλο σθένος
Συγκλονιστική ομιλία στα αποκαλυπτήρια μνημείου -Δεν είμαστε λαθρέμποροι, απαντά
Νυχτερινή εισβολή σε εκκλησία νεκροταφείου, με εργαλεία ανασκαφής και ανιχνευτή μετάλλων
Νεφώσεις, τοπικές βροχές και βοριάδες έως 7 μποφόρ σε αρκετές περιοχές
Μοιραίο δυστύχημα κατά την αποβίβαση, σοβαρός τραυματισμός και κατάληξη στο Γεννηματάς
Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδεία της δημοσιογράφου στου Παπάγου
Αυτοψία Χαρδαλιά στα έργα που αλλάζουν το ενεργειακό αποτύπωμα της Γκράβας
Ήλιος και άνοδος της θερμοκρασίας την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου
Στάσεις εργασίας, κλειστοί σταθμοί και αλλαγές σε όλα τα δρομολόγια των μέσων σταθερής τροχιάς
Οι επεξηγηματικοί χάρτες του Meteo
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.