Ελλαδα

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Για πέμπτη ημέρα μέσα στα χιόνια το Χαλάνδρι

80 πόντοι στο Πάτημα - Σπίτια παραμένουν χωρίς ρεύμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χαλάδνρι - Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Για πέμπτη ημέρα μάχη με τα χιόνια
Κακοκαιρία «Ελπίδα» © EUROKINNISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Χαλάνδρι - Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Για πέμπτη ημέρα μάχη με τα χιόνια - Τι λέει ο δήμαρχος.

Δύσκολη παραμένει η κατάσταση με τον χιονιά στο Χαλάνδρι, όπου τα συνεργεία του δήμου δίνουν μάχη για πέμπτη ημέρα. Υπάρχουν περιοχές όπου ακόμη ο αποχιονισμός δεν έχει ολοκληρωθεί και τα προβλήματα παραμένουν.

Οι κεντρικές αρτηρίες είναι ανοιχτές, όμως στενότεροι δρόμοι ακόμη είναι κλειστοί και η δημοτική Αρχή επιχειρεί με 22 μηχανήματα έργου.

Πιο χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή στην περιοχή Πάτημα Χαλανδρίου, όπου το χιόνι ξεπερνά τους 80 πόντους και εργάζονται ασταμάτητα τέσσερα μηχανήματα.

Χαλάνδρι: «Το χιόνι φτάνει σε κάποια σημεία και το ένα μέτρο»

«Παλεύουμε, προσπαθούμε αλλά τα πράγματα δεν είναι εύκολα», αναφέρει στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος, Σίμος Ρούσσος, και προσθέτει: «Ο βασικός οδικός άξονας είναι ανοιχτός, αλλά έχουμε κατά τόπους προβλήματα, όπως στο Πάτημα. Ειδικά σε στενούς δρόμους, τα μηχανήματα δυσκολεύονται να μπουν, το χιόνι φτάνει σε κάποια σημεία και το ένα μέτρο και υπάρχουν και πολλά σταματημένα αυτοκίνητα. Θα είναι δύσκολη και η σημερινή ημέρα».

Σε σχέση με το άλλο σοβαρό ζήτημα που προκύπτει είναι τα δέντρα και τα κλαδιά, ο δήμαρχος ανέφερε: «Το κύριο πρόβλημα αμέσως μετά θα είναι τα κλαδιά, καθώς είναι πολλά αυτά που έχουν πέσει και θα δυσκολέψουν κι άλλο την κατάσταση. Πιστεύω πως σήμερα, μέχρι το μεσημέρι ή το αργότερο το απόγευμα, θα έχουμε τελειώσει».

Σημειώνεται ότι στον δήμο Χαλανδρίου ακόμη υπάρχουν γειτονιές με προβλήματα ηλεκτροδότησης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ