- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ζούπας: Ο Γιώργος Τράγκας νόμιζε ότι είχε γρίπη και θα περάσει
Ο γιατρός του τον παρακαλούσε ως γνωστόν να κάνει το εμβόλιο
Ο Γιώργος Τράγκας πέθανε χωρίς να το πάρει χαμπάρι, είπε ο γιατρός του Χρήστος Ζούπας για τον δημοσιογράφο που έχασε τελικά τη μάχη με τον κορωνοιό.
Ο παθολόγος – διαβητολόγος και γιατρός του Γιώργου Τράγκα, Χρήστος Ζούπας είπε ότι ο γνωστός δημοσιογράφος «έφυγε χωρίς ουσιαστικά να το καταλάβει» από τον κορωνοιό.
Ο κ. Ζούπας μιλώντας στο MEGA» είπε πως ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποίησει πως έφυγε από τη ζωή. «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι αυτή τη στιγμή ο Γιώργος έφυγε χωρίς να το πάρει χαμπάρι. Την παραμονή νόμιζε πως ήταν μία γρίπη και θα περάσει. Δυστυχώς ο ιός αυτός έχει μία επιθετικότητα, σε περιτριγυρίζει σαν τον λύκο και σου ορμάει».
Πρόσθεσε ακόμη ότι «Όταν είσαι ένας άνθρωπος της δραστηριότητας και της καθημερινότητας, πολλές φορές δεν συνειδητοποιείς ότι κουβαλάς 30 με 35 χρόνια γλύκας που έχουν προκαλέσει φθορά στα αγγεία σου. Νιώθω άσχημα, μετά από μία τέτοια περιπέτεια, δεν ξέρω, επειδή είχαμε καθημερινή επαφή τον τελευταίο καιρό νομίζω πως έχω πει τόσα πολλά, που νομίζω ότι η σιωπή είναι το καλύτερο φάρμακο».
Yπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Ζούπας παρακαλούσε τον Γιώργο Τράγκα να κάνει το εμβόλιο «Καθημερινά έβρισκε δικαιολογίες. Όλο προσπαθούσε να μου ζητήσει έναν τρόπο να καθυστερήσει το εμβόλιο. Του έλεγα γιατί βρε αγόρι μου; Ήταν επισήμως άνθρωπος με σακχαρώδη διαβήτη, μορφώνοντας και διδάσκοντας τον κόσμο για το πρόβλημά σου, φτάνεις σε ένα σημείο να αρνείσαι αυτό που σου προσφέρει η επιστήμη για την ασφάλεια σου». Μάλιστα όπως τόνισε ο διαβητολόγος, ο Γιώργος Τράγκας του έλεγε ότι έπρεπε να διορθώσει το ζάχαρό του για να κάνει το εμβόλιο. «Δικαιολογίες, αδικαιολόγητες. Όσο το σκέφτομαι μου έρχεται να τρελαθώ. Τριάντα πέντε χρόνια με άκουγε κι αυτή τη στιγμή…Τι να πω Θεέ μου. Δε μπορώ να φανταστώ ότι ο Γιώργος Τράγκας την πάτησε τόσο πολύ».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυξημένη κίνηση σε Κινέττα και Ελευσίνα, αλλά χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις
«Υγειονομική βόμβα» καταγγέλλουν τοπικοί φορείς
Προβλήματα στην κυκλοφορία
Υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον συγκεντρώνει η Κρήτη
Εννέα μέρες μετά το σοβαρότατο τροχαίο που είχε στα Ιωάννινα
Η ζωή μας μέσα στην κίνηση και οι εξαγγελίες που δεν λύνουν το πρόβλημα
Έναρξη εξετάσεων και στα γυμνάσια
Γιατί δημιουργείται σύγχυση με την Πεντηκοστή
Θερμοκρασία έως 34°C σε αρκετές περιοχές της χώρας - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Κατασχέθηκαν οχήματα, πλαστές πινακίδες και χαρτονομίσματα
Μηδενική ανοχή από την Πυροσβεστική - Ήδη έχουν επιβληθεί 365 πρόστιμα και έγιναν 60 συλλήψεις
Ένα από τα πιο δημοφιλή αστρονομικά φαινόμενα για το ευρύ κοινό
H συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της
Η ημέρα δεν συγκαταλέγεται στις υποχρεωτικές αργίες
Λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην Αρετσού - Μεταφέρθηκε στο 424
Προσωρινά κρατούμενος ένας από τους 22 κατηγορούμενους - Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι υπόλοιποι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.