Ελλαδα

Θ. Δημάδης: «Νέα καταδίκη για το σύστημα Νίκου Παππά και ΣΥΡΙΖΑ»

Ο στενός συνεργάτης του πρώην υπουργού, Γ. Χριστοφορίδης, κρίθηκε ένοχος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Παππάς
Νίκος Παππάς © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο Θάνος Δημάδης θα λάβει αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση από τον Γ. Χριστοφορίδη, στένο συνεργάτη του Νίκου Παππά. Η νέα δικαίωση στο «περούκα - γκέιτ».

Νέα δικαίωση για τον Θάνο Δημάδη στην πολύκροτη υπόθεση «περούκα-γκέιτ». Το Ειρηνοδικείο Αθηνών αποφάσισε ο Γ. Χριστοφορίδης, στενός συνεργάτης του πρώην υπουργού Νίκου Παππά, να καταβάλει το ποσό των 10.000 ευρώ στον Θάνο Δημάδη για την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που υπέστη ο δημοσιογράφος.

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη εξετάζεται στην Ολομέλεια της Βουλής το αίτημα για την άρση ασυλίας του Νίκου Παππά, μετά τη μήνυση που έχει καταθέσει σε βάρος του ο Θάνος Δημάδης για το «περούκα-γκέιτ».

Όπως έχει γίνει γνωστό, η κοινοβουλευτική επιτροπή δεοντολογίας έχει εισηγηθεί την άρση ασυλίας του Νίκου Παππά.

Τι δήλωσε ο Θάνος Δημάδης μετά τη «νέα καταδίκη για το σύστημα Νίκου Παππά-ΣΥΡΙΖΑ»

«Η Ελληνική Δικαιοσύνη μίλησε. Νέα καταδίκη για το σύστημα Νίκου Παππά-ΣΥΡΙΖΑ και των συνεργών του. Με νέα απόφασή της η Ελληνική Δικαιοσύνη καταδίκασε ξανά, για δεύτερη φορά, τον μετακλητό υπάλληλο από το "ΧΩΝΙ", Γ. Χριστοφορίδη για την συντονισμένη επιχείρηση σπίλωσης του ονόματός μου την οποία ομολόγησε ότι εκτέλεσε με εντολή του ίδιου του Νίκου Παππά.

» Η νέα καταδίκη και ομολογία του συνεργού του κ. Παππά ότι η απόπειρα επαγγελματικής και προσωπικής εξολόθρευσής μου ήταν κατ' εντολή Παππά-ΣΥΡΙΖΑ, καθιστά ηθικό καθήκον των μελών της Ολομέλειας να επικυρώσουν την Τετάρτη με την ψήφο τους την άρση της ασυλίας του κ. Νίκου Παππά για βρεθεί κι αυτός, όπως οι συνεργοί του, ενώπιον της Δικαιοσύνης.

» Ο ελληνικός λαός απαιτεί ισονομία για όλους και δεν έχει δώσει καμία εξουσιοδότηση στον κ. Παππά να θεωρεί τον εαυτό του υπεράνω των νόμων. Αν ο κ. Παππάς πιστεύει πράγματι ότι είναι αθώος στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει από τη νέα μήνυσή μου, ποια η ανάγκη να κρύβεται για δεύτερη φορά πίσω από ασυλίες; Υπάρχει αθώος που επικαλείται ασυλία για να αποφύγει να δικαστεί;» αναφέρει στη δήλωσή του ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης. Ακολουθεί η απόφαση από το Ειρηνοδικείο Αθηνών:

dimadis-katadiki-pappa.jpg

dimadis-katadiki-pappa-2.jpg

dimadis-katadiki-pappa-3.jpg

dimadis-katadiki-pappa-4.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ