Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Πέθανε η γυναίκα που δέχτηκε πυρά σε ζαχαροπλαστείο

Υπέκυψε στα τραύματά της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα άνοιξε πυρ σε ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Γυναίκα άνοιξε πυρ σε ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Τραγωδία σε ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη, με τη γυναίκα που τραυματίστηκε σοβαρά από πυρά μέσα στο κατάστημα, να αφήνει την τελευταία της πνοή.

Νεκρή είναι στη Θεσσαλονίκη η γυναίκα που δέχτηκε πυρά σε ζαχαροπλαστείο της πόλης. Το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε σήμερα Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021, το πρωί.

Η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρες. Νωρίτερα, μια γυναίκα είχε ανοίξει πυρ στο ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη.

Επικράτησε πανικός. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας. Δημοσίευμα στο voria.gr αναφέρει ότι η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι. Έφερε τραύματα στην κοιλιά και στη ράχη. Στο ίδιο άρθρο επισημαίνεται ότι έγιναν πολλές προσπάθειες ανάνηψης τόσο στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όσο και το Ιπποκράτειο.

Δολοφονία σε ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη - Αναζητείται η γυναίκα που πυροβόλησε

Η γυναίκα που πυροβόλησε και σκότωσε το θύμα, αμέσως μετά τη δολοφονία, τράπηκε σε φυγή. Θύτης και θύμα είναι Ρομά, σύμφωνα με δημοσίευμα στο GRTimes.

Οι πυροβολισμοί προκάλεσαν αναστάτωση σε γείτονες και περαστικούς, οι οποίοι βγήκαν έντρομοι να δουν τι συνέβη.

Η δράστις αναζητείται από την Αστυνομία. Άγνωστα παραμένουν τα αίτια που προκάλεσαν το αιματηρό επεισόδιο στο ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ