Ελλαδα

Κίνηση στους δρόμους: Μεγάλα προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας

Στο «κόκκινο» οι κεντρικότεροι οδικοί άξονες της Αθήνας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τεράστια κίνηση στους δρόμους της Αθήνας λόγω κακοκαιρίας
Τεράστια κίνηση στους δρόμους της Αθήνας λόγω κακοκαιρίας © Eurokinissi

«Κολλημένοι» στους δρόμους είναι οι οδηγοί λόγω της κακοκαιρίας - Τεράστια προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες.

Μποτιλιάρισμα στην Λεωφόρο Κηφισού από την Πέτρου Ράλλη έως τη Νέα Φιλαδέλφεια και μετά αυξημένη έως τη Γέφυρα Καλυφτάκη. Πολύ αυξημένη στην κάθοδο από τη γέφυρα Λυκόβρυσης έως τα ΚΤΕΛ και με χαμηλές ταχύτητες ως τη Λαχαναγορά του Ρέντη. 

Λόγω τροχαίου νωρίτερα, μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από την Θηβών έως τα Διυλιστήρια. Ομοίως και η Λ.Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Πολύ δύσκολη η Αττική οδός και στα δύο ρεύματα από την έξοδο Φυλής έως την Δουκίσσης Πλακεντίας στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο και από την Παλλήνη αλλά και από το ύψος του Δημόκριτου στην Περιφερειακή Υμηττού έως την έξοδο Μεταμόρφωσης.

Μποτιλιάρισμα ανά τμήματα στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας και αυξημένη στην άνοδο, από τη Νέα Ερυθραία μέχρι την Πανόρμου. 

Αυξημένη κίνηση στη Μεσογείων από το Νομισματοκοπείο μέχρι το Ερρίκος Ντυνάν. Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από την Περιφερειακή Υμηττού μέχρι και τα στρατιωτικά νοσοκομεία και στην Εθνικής Αντιστάσεως από το σταθμό του μετρό Άγιος Δημήτριος έως τη Φιλολάου.

Πολύ αυξημένη η κίνηση στην Παραλιακή από το ύψος του Παλαιού Αεροδρομίου μέχρι την Λ.Αμφιθέας και από το Μοσχάτο έως την Πλατεία Ιπποδαμείας.Επίσης στην Γούναρη και την 34ου Συντάγματος στον Πειραιά.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λ.Συγγρού από την Καλλιρρόης μέχρι την Διάκου και στην άνοδο της Αρδηττού/Βασιλέως Κωνσταντίνου. Επίσης στην οδό Μάρνη, στην Πατησίων,στην Αχαρνών, στην στη Λιοσίων, στη Λ.Βεΐκου προς τη Λ. Γαλατσίου αλλά και προς τη Λ.Καποδιστρίου. 

Πολύ αυξημένη κίνηση στην κάθοδο της Λ.Ηρακλείου από τα Πευκάκια μέχρι τα Άνω Πατήσια, λόγω τροχαίου. Μποτιλιάρισμα στην Λεωφόρο Φυλής από το ύψος του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης μέχρι το Ζεφύρι. Δύσκολοι οι δρόμοι που οδηγούν προς την πλατεία Αγίων Αναργύρων.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ