Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Κατέληξε 27χρονη που νοσηλευόταν με κορωνοϊό

Άλλη μια απώλεια νεαρού ανθρώπου από την πανδημία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κορωνοϊός: Κατέληξε η 27χρονη που νοσηλευόταν εδώ και δέκα ημέρες στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης – καλπάζει η πανδημία στη συμπρωτεύουσα.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ | ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ

Κορωνοϊός: Κατέληξε η 27χρονη που νοσηλευόταν εδώ και δέκα ημέρες στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης – καλπάζει η πανδημία στη συμπρωτεύουσα.

Κατέληξε η 27χρονη που νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η κοπέλα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με κορωνοϊό εδώ και δέκα μέρες και έχασε τη μάχη για τη ζωή χθες το βράδυ.

Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τους νέους ανθρώπους που έχουν χάσει τη ζωή τους από τον φονικό ιό.

Η εκτίναξη των κρουσμάτων και των νοσηλειών κάνει τους επιστήμονες να προειδοποιούν ότι θα αυξηθούν και οι θάνατοι το επόμενο διάστημα και να επαναλαμβάνουν τις εκκλήσεις τους για εμβολιασμό.

Εντωμεταξύ, τρομάζουν τα αλλεπάλληλα «μαύρα» ρεκόρ που καταγράφονται στους επιδημιολογικούς δείκτες της πανδημίας τα τελευταία 24ωρα και τα οποία, όπως επισημαίνουν και οι ειδικοί, έχουν σοβαρή επίπτωση -και στο άμεσο μέλλον θα έχουν ακόμη περισσότερο- τόσο στη λειτουργία των νοσοκομείων, όσο και στους ίδιους τους ασθενείς.

Την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε νέο ιστορικό ρεκόρ με 6.909 νέα κρούσματα, ενώ η ασφυκτική πίεση στα νοσοκομεία «αντικατοπτρίζεται» στους 450 διασωληνωμένους. Αυξημένος είναι και ο αριθμός θανάτων, με 48 ασθενείς να έχουν χάσει τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ