Ελλαδα

Φωτιά στο επιβατηγό πλοίο SUPERFAST 11 στην Πάτρα (βίντεο)

Η φωτιά ξεκίνησε στο μηχανοστάσιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτιά ξέσπασε στην Πάτρα στο πλοίο SUPERFAST 11
Φωτιά ξέσπασε στην Πάτρα στο πλοίο SUPERFAST 11 © tempo24.news

Συναγερμός στην Πάτρα για τη φωτιά στο επιβαγητό πλοίο SUPERFAST 11, με πυροσβέστες να θέτουν τελικά την πυρκαγιά υπό έλεγχο.

Συναγερμός σήμανε στην Πάτρα, καθώς ξέσπασε φωτιά στο πλοίο «SUPERFAST 11». Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021, το μεσημέρι.

Το επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο «SUPERFAST 11» βρίσκεται στο νέο λιμάνι στην Πάτρα. Δρομολογείται στην ακτοπλοϊκή γραμμή Πάτρα - Ιταλία.

Δημοσίευμα στο tempo24news αναφέρει ότι η φωτιά στο πλοίο ξεκίνησε στο μηχανοστάσιο. Ο πυκνός καπνός ήταν ορατός από μεγάλο τμήμα της πόλης. Το πλοίο κατέπλευσε στην Πάτρα στις 14.00 μετά το μεσημέρι από την Ανκόνα της Ιταλίας.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγη ώρα μετά την αποβίβαση επιβατών και οχημάτων κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Δεν υπάρχουν τραυματίες, ενώ η επιχείρηση κατάσβεσης κράτησε αρκετή ώρα.

Φωτιά Super Fast 11 Πάτρα

Πάτρα: Στις φλόγες το «SUPERFAST 11» - Επί ποδός οι πυροσβέστες για τη φωτιά στο πλοίο

Την επιχείρηση κατάσβεσης ανέλαβε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Πάτρα. Το πλήρωμα του πλοίου «SUPERFAST 11» συνέδραμε επίσης, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η φωτιά και να τεθεί υπό έλεγχο.

Φωτιά φουγάρο superfast 11

Πάτρα: Συναγερμός στο λιμάνι- Φωτιά σε πλοίο

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ