- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Συναγερμός στην Πάτρα για τη φωτιά στο επιβαγητό πλοίο SUPERFAST 11, με πυροσβέστες να θέτουν τελικά την πυρκαγιά υπό έλεγχο.
Συναγερμός σήμανε στην Πάτρα, καθώς ξέσπασε φωτιά στο πλοίο «SUPERFAST 11». Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021, το μεσημέρι.
Το επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο «SUPERFAST 11» βρίσκεται στο νέο λιμάνι στην Πάτρα. Δρομολογείται στην ακτοπλοϊκή γραμμή Πάτρα - Ιταλία.
Δημοσίευμα στο tempo24news αναφέρει ότι η φωτιά στο πλοίο ξεκίνησε στο μηχανοστάσιο. Ο πυκνός καπνός ήταν ορατός από μεγάλο τμήμα της πόλης. Το πλοίο κατέπλευσε στην Πάτρα στις 14.00 μετά το μεσημέρι από την Ανκόνα της Ιταλίας.
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγη ώρα μετά την αποβίβαση επιβατών και οχημάτων κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Δεν υπάρχουν τραυματίες, ενώ η επιχείρηση κατάσβεσης κράτησε αρκετή ώρα.
Πάτρα: Στις φλόγες το «SUPERFAST 11» - Επί ποδός οι πυροσβέστες για τη φωτιά στο πλοίο
Την επιχείρηση κατάσβεσης ανέλαβε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Πάτρα. Το πλήρωμα του πλοίου «SUPERFAST 11» συνέδραμε επίσης, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η φωτιά και να τεθεί υπό έλεγχο.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναμένονται οι ανακοινώσεις και από άλλους δήμους
«Άκρως διαφορετικά σενάρια, 14-18 ώρες πριν από την κρίσιμη χρονική περίοδο»
Σταδιακή επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από σήμερα
«Λευκό τοπίο» σε πολλές περιοχές της Ελλάδας
Οι πιθανότητες να χιονίσει στην Αττική
Οι αρχές συνιστούν στους επιβάτες να ενημερώνονται πριν από την αναχώρησή τους
Την Τετάρτη αναμένεται να επανέρθει η θερμοκρασία σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή
Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική και οι υπηρεσίες του δήμου
Θα έχουμε «λευκές εκπλήξεις»;
Δείτε τους χάρτες του Meteo
Τι ώρα θα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί πριν το κλείσιμο των τριών σταθμών
Δεμένα παραμένουν πλοία στα λιμάνια
Την Τρίτη η συνάντηση με τον πρωθυπουργό
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος της δόνησης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.