- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Οι Φίλοι του Παιδιού» διοργανώνουν Λαχειοφόρο Αγορά
Το φιλάνθρωπικό σωματείο στηρίζει παιδιά και άπορες οικογένειες
«Οι Φίλοι του Παιδιού»: Χριστουγεννιάτικη Λαχειοφόρος Αγορά για την στήριξη του φιλανθρωπικού σωματείου
Για ακόμη μια χρονιά, το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Λαχειοφόρο Αγορά για την υποστήριξη του αναγκών του Σωματείου.
Η εκδήλωση πρόκειται να ξεκινήσει 1 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως και τις 28 Νοεμβρίου. Με την αγορά λαχνών, μπορείτε να βοηθήσετε στη στήριξη παιδιών και οικογενειών και παράλληλα να κερδίσετε πλούσια δώρα. Ο κάθε λαχνός στοιχίζει € 5 και το μπλοκ των 30 λαχνών κοστίζει € 150.
«Η υποστήριξή σας, αν και πάντα πολύτιμη, φέτος, είναι ακόμα πιο αναγκαία για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ανακούφιση και φροντίδα σε παιδιά που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Μόνο με € 5 ο καθένας σας, μπορείτε να καλυτερεύσετε τη ζωή ενός παιδιού και να γεμίσετε τις καρδιές των γονιών του με ελπίδα κι αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον. Γίνετε για ακόμα μία φορά αρωγός στην προσπάθειά μας και χαρίστε χαμόγελα σε όσους το έχουν ανάγκη» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση η πρόεδρος του Σωματείου, Γιάννα Παναγιωτίδου.
Μπορείτε να προμηθευτείτε τους λαχνούς από 1 Νοεμβρίου, είτε σε ηλεκτρονική μορφή, μέσω του https://filoitoupediou.gr/lottery.php, είτε να τα παραγγείλετε σε έντυπη μορφή, μέσω email στο secretary@filoitoupediou.gr ή και τηλεφωνικώς στο 210-7293404.
Η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς του Σωματείου θα πραγματοποιηθεί ενώπιον Συμβολαιογράφου, στην οδό Γεωργίου Πωπ 4, στο Νέο Ψυχικό, στις 28 Νοεμβρίου.
Στις 4 &5 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σωματείου, στο Παλιό Αμαξοστάσιο, στον Κεραμικό.
Το έργο του Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού»
Το Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» έχει ως σκοπό την προστασία και την υποστήριξη των παιδιών που γεννήθηκαν σε άπορες οικογένειες ή που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας, δίνοντάς τους την ευκαιρία και τα εφόδια για ένα καλύτερο μέλλον.
Στα 31 χρόνια λειτουργίας του έχει υποστηρίξει 13.400 παιδιά και 5.300 οικογένειες, ενώ το 2007 ίδρυσε Παιδικό Σταθμό στο κέντρο της Αθήνας, για να εντάξει σε αυτόν τα παιδιά των απόρων οικογενειών που προστατεύει.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο επιχειρεί ειδικό κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών του στρατού
Αφορά τις αποζημιώσεις που επιδικάζονται στους συγγενείς των θυμάτων και στους τραυματίες
Οι αρχές που έφτασαν στο σημείο δεν έχουν βρει μέχρι τώρα κάλυκες
Πιο σοβαρά ο υπάλληλος του ΕΦΚΑ
Διευκρινίσεις για ΚΤΕΟ και Κ.Ε.Κ, τι αλλάζει και τι παραμένει ίδιο στο ισχύον πλαίσο
«Δεμένα» τα πλοία σε όλα τα λιμάνια
Επιχείρηση με διαπραγματευτές και ΟΠΚΕ για 20χρονο φοιτητή στο κέντρο της πόλης
Αναλυτικά οι ενέργειες στις οποίες είχε προχωρήσει η διοίκηση
Τι αναφέρει στην ανάρτηση για την πρόγνωση των επόμενων ημερών ο Θοδωρής Κολυδάς
Η λειτουργία του διακόπηκε τον Ιανουάριο, με την ίδια να χαρακτηρίζει τότε την απόφαση «πολύ δύσκολη»
Ήταν κρυμμένα στις σόλες
Ένα νέο τοπόσημο δημιουργείται στην πόλη, στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου
Τι έχουν ανακοινώσει οι μεγάλες αλυσίδες
Από την Πέμπτη αλλαγή σκηνικού - Οι προγνώσεις των μετεωρολόγων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Για σειρά κακουργημάτων η δίωξη που του ασκήθηκε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.