- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
«Οι Φίλοι του Παιδιού» διοργανώνουν Λαχειοφόρο Αγορά
Το φιλάνθρωπικό σωματείο στηρίζει παιδιά και άπορες οικογένειες
«Οι Φίλοι του Παιδιού»: Χριστουγεννιάτικη Λαχειοφόρος Αγορά για την στήριξη του φιλανθρωπικού σωματείου
Για ακόμη μια χρονιά, το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Λαχειοφόρο Αγορά για την υποστήριξη του αναγκών του Σωματείου.
Η εκδήλωση πρόκειται να ξεκινήσει 1 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως και τις 28 Νοεμβρίου. Με την αγορά λαχνών, μπορείτε να βοηθήσετε στη στήριξη παιδιών και οικογενειών και παράλληλα να κερδίσετε πλούσια δώρα. Ο κάθε λαχνός στοιχίζει € 5 και το μπλοκ των 30 λαχνών κοστίζει € 150.
«Η υποστήριξή σας, αν και πάντα πολύτιμη, φέτος, είναι ακόμα πιο αναγκαία για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ανακούφιση και φροντίδα σε παιδιά που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Μόνο με € 5 ο καθένας σας, μπορείτε να καλυτερεύσετε τη ζωή ενός παιδιού και να γεμίσετε τις καρδιές των γονιών του με ελπίδα κι αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον. Γίνετε για ακόμα μία φορά αρωγός στην προσπάθειά μας και χαρίστε χαμόγελα σε όσους το έχουν ανάγκη» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση η πρόεδρος του Σωματείου, Γιάννα Παναγιωτίδου.
Μπορείτε να προμηθευτείτε τους λαχνούς από 1 Νοεμβρίου, είτε σε ηλεκτρονική μορφή, μέσω του https://filoitoupediou.gr/lottery.php, είτε να τα παραγγείλετε σε έντυπη μορφή, μέσω email στο secretary@filoitoupediou.gr ή και τηλεφωνικώς στο 210-7293404.
Η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς του Σωματείου θα πραγματοποιηθεί ενώπιον Συμβολαιογράφου, στην οδό Γεωργίου Πωπ 4, στο Νέο Ψυχικό, στις 28 Νοεμβρίου.
Στις 4 &5 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σωματείου, στο Παλιό Αμαξοστάσιο, στον Κεραμικό.
Το έργο του Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού»
Το Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» έχει ως σκοπό την προστασία και την υποστήριξη των παιδιών που γεννήθηκαν σε άπορες οικογένειες ή που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας, δίνοντάς τους την ευκαιρία και τα εφόδια για ένα καλύτερο μέλλον.
Στα 31 χρόνια λειτουργίας του έχει υποστηρίξει 13.400 παιδιά και 5.300 οικογένειες, ενώ το 2007 ίδρυσε Παιδικό Σταθμό στο κέντρο της Αθήνας, για να εντάξει σε αυτόν τα παιδιά των απόρων οικογενειών που προστατεύει.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Τα ίχνη της χάθηκαν από χώρο παιδικής προστασίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.