- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Ληστεία σε τράπεζα στην Μητροπόλεως: Σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας και οπλισμένος συνελήφθη ο 41χρονος δράστης.
Έπειτα από αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση συνελήφθη σήμερα, σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας και ο δεύτερος δράστης, 41 ετών, της ληστείας που διαπράχθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2021, σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Μητροπόλεως.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ στην κατοχή του βρέθηκε και πιστόλι.
Ληστεία σε τράπεζα στη Μητροπόλεως - Σύλληψη δράστη: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Απόστολος Σκρέκας, δήλωσε σχετικά: «Στο πλαίσιο αναζητήσεων και μετά από συντονισμένες ενέργειες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021, στην Αττική, 41χρονος ημεδαπός, για ληστείες σε υποκαταστήματα τραπεζών.
Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία και της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς αναζητούνταν ως συνεργός του 33χρονου ημεδαπού, δραπέτη φυλακών, που είχε συλληφθεί μεσημβρινές ώρες της 27ης Σεπτεμβρίου 2021.
Σε αιφνιδιαστική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, εντοπίστηκε ο ανωτέρω καταζητούμενος, ο οποίος συνελήφθη ενώ στην κατοχή του βρέθηκε πιστόλι.
Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και με την ολοκλήρωσή τους, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.