Ελλαδα

Στις 6 Οκτωβρίου ο νέος γύρος διερευνητικών επαφών Αθήνας-Άγκυρας

Ο προηγούμενος γύρος είχε διεξαχθεί στην Αθήνα, στις 16 Μαρτίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Υπουργείο Εξωτερικών
Υπουργείο Εξωτερικών © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Στις 6 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ο νέος γύρος διερευνητικών επαφών Αθήνας - Άγκυρας.

Στις 6 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στην Άγκυρα ο 63ος γύρος των διερευνητικών επαφών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, σύμφωνα με το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Να σημειωθεί πως ο προηγούμενος γύρος είχε διεξαχθεί στην Αθήνα, στις 16 Μαρτίου. Τότε, την ελληνική πλευρά εκπροσώπησαν ο πρέσβης ε.τ., Παύλος Αποστολίδης, ο πρέσβης, Αλέξανδρος Κουγιού, και η διευθύντρια του γραφείου του γ.γ. του υπουργείου Εξωτερικών, Ιφιγένεια Καναρά, ενώ την τουρκική πλευρά εκπροσώπησαν ο μόνιμος υφυπουργός, Σεντάτ Ονάλ, ο διευθυντής αεροναυτιλιακών του υπουργείου Εξωτερικών, Τσαγατάι Ερτσιγές και ο Μπαρίς Καλκαβάν.

Στον 63ο γύρο από ελληνικής πλευράς, στη σύνθεση της ομάδας παραμένει μόνο ο πρέσβης Παύλος Αποστολίδης,  καθώς θα αντικατασταθούν τόσο ο πρέσβης Αλέξανδρος Κουγιού όσο και η διπλωμάτης Ιφιγένεια Καναρά, από τον Θεοχάρη Λαλάκο, που είναι ο γενικός διευθυντής Πολιτικών Υποθέσεων του ΥΠΕΞ, αλλά και η Ευαγγελία Γραμματίκα που είναι η διευθύντρια του γραφείου του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εξωτερικών.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ