- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κορωνοϊός: Εξιτήριο για την 36χρονη έγκυο που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ
Στις 28 Αυγούστου διασωληνώθηκε στην Εντατική
Κρήτη: Νίκησε τον κορωνοϊό και πήρε εξιτήριο η 36χρονη έγκυος που νοσηλευόταν σε ΜΕΘ στην Κρήτη.
Eυχάριστα τα νέα που έρχονται από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο της Κρήτης σε σχέση με την εξέλιξη της υγείας της 36χρονης εγκύου που στις 28 Αυγούστου διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου, με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.
Στις 16 Σεπτεμβρίου, όμως, και μετά από μεγάλη μάχη τόσο από την ίδια όσο και από τους γιατρούς του νοσοκομείου, βγήκε από την Εντατική και μεταφέρθηκε στην Παθολογική Κλινική, αφού πλέον η υγεία της είχε βελτιωθεί σημαντικά, όπως καλή ήταν και η υγεία του εμβρύου.
Σήμερα Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, όπως αποκάλυψε στο ekriti.gr ο διοικητής του Βενιζελείου Κώστας Τερζάκης, η 36χρονη έγκυος ετοιμάζεται να βγει από το νοσοκομείο το μεσημέρι και να επιστρέψει στο σπίτι της. «Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Η ίδια αλλά και οι γιατροί του νοσοκομείου έδωσαν μια σκληρή μάχη και τελικά κέρδισαν. Σήμερα το μεσημέρι η 36χρονη θα λάβει εξιτήριο και θα επιστρέψει στο σπίτι της. Χθες την επισκέφθηκα κι εγώ στην Παθολογική Κλινική και ήταν σε πολύ καλή κατάσταση».
Σύμφωνα με την υποδιοικήτρια του Βενιζέλειου κυρία Κωστάκη, η κατάστασή της είναι πολύ καλή ήδη από την περασμένη εβδομάδα, όπως και η κατάσταση του εμβρύου που κυοφορεί.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δυστυχώς αυτό είναι το «θέαμα» το οποίο εκόντες άκοντες παρακολουθούμε στους περισσότερους δρόμους
Οι περιοχές που επηρεάζει
Τι ισχύει για τους συρμούς προς Αεροδρόμιο
Η Ελλάδα στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως στα ποσοστά καισαρικών
Δείτε το σημερινό σκίτσο του Αρκά
Αναλυτικά τα σημεία και οι ώρες
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Είχε σταλεί μήνυμα 112 στους κατοίκους
Συλλήψεις για πυρκαγιές που προκλήθηκαν από ψησταριά, πυροτεχνήματα και εργασίες
Τι προβλέπει αναλυτικά για όλα τα επιστημονικά πεδία
Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν στις 21:40 για τις ημέρες Κυριακή ως Πέμπτη
Με λεωφορεία η μεταφορά των επιβατών
Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις την έθεσαν χωρίς ενεργό μέτωπο μέσα σε 30 λεπτά
Σταδιακή μεταβολή από την Τρίτη - Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Με μεγάλες πληρότητες αναχωρούν τα πλοία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.