Ελλαδα

Κορωνοϊός: Εξιτήριο για την 36χρονη έγκυο που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ

Στις 28 Αυγούστου διασωληνώθηκε στην Εντατική

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κορωνοϊός: Εξιτήριο για την 36χρονη έγκυο που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ
Εγκυμοσύνη © Pixabay / Free-Photos

Κρήτη: Νίκησε τον κορωνοϊό και πήρε εξιτήριο η 36χρονη έγκυος που νοσηλευόταν σε ΜΕΘ στην Κρήτη.

Eυχάριστα τα νέα που έρχονται από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο της Κρήτης σε σχέση με την εξέλιξη της υγείας της 36χρονης εγκύου που στις 28 Αυγούστου διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου, με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Στις 16 Σεπτεμβρίου, όμως, και μετά από μεγάλη μάχη τόσο από την ίδια όσο και από τους γιατρούς του νοσοκομείου, βγήκε από την Εντατική και μεταφέρθηκε στην Παθολογική Κλινική, αφού πλέον η υγεία της είχε βελτιωθεί σημαντικά, όπως καλή ήταν και η υγεία του εμβρύου.

Σήμερα Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, όπως αποκάλυψε στο ekriti.gr ο διοικητής του Βενιζελείου Κώστας Τερζάκης, η 36χρονη έγκυος ετοιμάζεται να βγει από το νοσοκομείο το μεσημέρι και να επιστρέψει στο σπίτι της. «Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Η ίδια αλλά και οι γιατροί του νοσοκομείου έδωσαν μια σκληρή μάχη και τελικά κέρδισαν. Σήμερα το μεσημέρι η 36χρονη θα λάβει εξιτήριο και θα επιστρέψει στο σπίτι της. Χθες την επισκέφθηκα κι εγώ στην Παθολογική Κλινική και ήταν σε πολύ καλή κατάσταση».

Σύμφωνα με την υποδιοικήτρια του Βενιζέλειου κυρία Κωστάκη, η κατάστασή της είναι πολύ καλή ήδη από την περασμένη εβδομάδα, όπως και η κατάσταση του εμβρύου που κυοφορεί.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ