- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Από εχθές 21/5 μέχρι σήμερα, έκλεισαν ραντεβού πάνω από 100.000 συμπολίτες μας στις ηλικίες 40-44 προκειμένου να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού
Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας επισκέφθηκε σήμερα το εμβολιαστικό κέντρο στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας και έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Βρίσκομαι σήμερα στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας με το συνάδελφο βουλευτή Περικλή Μαντά, με το Δήμαρχο, τον ΥΠΕάρχη, τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου, τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας και όλους τους ανθρώπους που μαζί αγωνιζόμαστε και παλεύουμε απέναντι σε αυτή την πανδημία.
Δηλώνω την ικανοποίησή μου γιατί μέσα σε μία μέρα, από χτες μέχρι σήμερα, έκλεισαν ραντεβού πάνω από 100.000 συμπολίτες μας στις ηλικίες 40-44.
Αυτό δείχνει την τεράστια βούληση και το ενδιαφέρον που υπάρχει από όλους τους Έλληνες, σε κάθε ηλικία, να κλείσουν ραντεβού και να εμβολιαστούν.
Είναι επίσης εμφανές, ότι οι υγειονομικοί μας δουλεύουν με επαγγελματισμό, με αυταπάρνηση και, κυρίως, αντιμετωπίζουν τους συμπολίτες μας με αξιοπρέπεια και σεβασμό, με τον τρόπο που θέλουμε να λειτουργεί το Δημόσιο στη σχέση του με τους πολίτες.
Και είναι παράδειγμα πλέον, ο τρόπος με τον οποίο εμβολιάζουμε σε όλη τη χώρα, του πώς πρέπει να εννοείται η σχέση ελληνικού Δημοσίου και πολίτη, στην παροχή υπηρεσιών - στην περίπτωσή μας υπηρεσιών υγείας. Θα συνεχίσουμε να εμβολιάζουμε με αυτούς και ακόμα πιο ταχείς ρυθμούς.
Ευελπιστώ ότι η Καλαμάτα και η Μεσσηνία θα έχουν μια πολύ καλή τουριστική περίοδο. Γι' αυτό ζήτησα από όλους τους φορείς να προσπαθήσουμε ενωμένοι. Να συνεχίσουμε να κάνουμε πολλά τεστ στους συμπολίτες μας, να εμβολιάζουμε με αυτούς τους ρυθμούς και να προσέχουμε όλοι τους κανόνες Δημόσιας Υγείας, έτσι ώστε να έχουμε ένα επιτυχημένο καλοκαίρι και τουριστική περίοδο, η οποία να μπορεί να προχωρήσει παρακάτω και στους φθινοπωρινούς μήνες.
Ο Νομός Μεσσηνίας και η περιοχή έχει όλα τα εχέγγυα και τις δυνατότητες να προσελκύσει πολύ κόσμο για μια μεγάλη χρονική περίοδο. Πάνω απ' όλα όμως με ασφάλεια και με γνώμονα τη Δημόσια Υγεία.
Συγχαρητήρια σε όλους για την εξαιρετική προσπάθεια που έχετε κάνει και κάνουμε όλοι μαζί».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.