Χιόνισε στη Θεσσαλονίκη - Στα λευκά η πόλη (εικόνες, βίντεο)
Γονείς με τα παιδιά τους βγήκαν να παίξουν στο χιόνι - Live εικόνα από τον Λευκό Πύργο
Στα λευκά έχει ντυθεί η Θεσσαλονίκη, καθώς η κακοκαιρία «Μήδεια» έφερε χιόνια στην πόλη, με όμορφες εικόνες να γεμίζουν τα social media.
Η κακοκαιρία «Μήδεια» έφερε χιόνια στη Βόρεια Ελλάδα, με τη Θεσσαλονίκη να ντύνεται στα «λευκά».
Οι κάτοικοι στη Θεσσαλονίκη είδαν «άσπρη ημέρα» την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021, με το χιόνι να σκεπάζει οροφές αυτοκινήτων και πεζοδρόμια μεταξύ άλλων.
Γονείς με τα παιδιά τους βγήκαν να παίξουν με το χιόνι. Χιονόπτωση σημειώνεται μεταξύ άλλων στον Λευκό Πύργο και την πλατεία Αριστοτέλους. Συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης βρίσκονται επί ποδός προκειμένου να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι και να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της πόλης. Το χιόνι έφθασε ακόμη και στο παραλιακό μέτωπο της πόλης. Ήδη, σύμφωνα με δημοσίευμα στο thestival.gr, από το βράδυ του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου 2021 στις ορεινές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, τα πάντα είχαν καλυφθεί από ένα λευκό πέπλο.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας τα συνεργεία της Περιφέρειας και των Δήμων βρίσκονταν στις επάλξεις για να αποτρέψουν τον αποκλεισμό δρόμων από τη χιονόπτωση. Υπάλληλοι των υπηρεσιών καθαριότητας έριξαν μεγάλες ποσότητες αλατιού σε πεζοδρόμια και πλατείες.
Η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι απαραίτητη, σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο, στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών, στην παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, Θεσσαλονίκης – Σερρών και στη νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς.
Οι εικόνες από τη χιονισμένη Θεσσαλονίκη είναι εντυπωσιακές, όπως φαίνεται και στο live από τον Λευκό Πύργο.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Yποστήριξε ότι είχε ενημερώσει εκ των προτέρων τον Πάνο Ρούτσι
Συνομίλησε με πολίτες, αλλά δεν απευθύνθηκε στο πλήθος
Τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας και διάνοιξη του μεγάλου παρακαμπτήριου άξονα της Αθήνας
Στις 23 Μαρτίου ξεκινά η δίκη
Αναλυτικά πότε θα αναχωρήσουν οι πρώτοι και οι τελευταίοι συρμοί σε μετρό και τραμ
Οι επισκέπτες μπορούν και πάλι να δουν από κοντά τις αρκούδες στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Προστασίας Αρκούδας
Eξέχουσα και επιδραστική προσωπικότητα που υπηρέτησε το Πανεπιστήμιο με σπάνιο ήθος και απαράμιλλο σθένος
Συγκλονιστική ομιλία στα αποκαλυπτήρια μνημείου -Δεν είμαστε λαθρέμποροι, απαντά
Νυχτερινή εισβολή σε εκκλησία νεκροταφείου, με εργαλεία ανασκαφής και ανιχνευτή μετάλλων
Νεφώσεις, τοπικές βροχές και βοριάδες έως 7 μποφόρ σε αρκετές περιοχές
Μοιραίο δυστύχημα κατά την αποβίβαση, σοβαρός τραυματισμός και κατάληξη στο Γεννηματάς
Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδεία της δημοσιογράφου στου Παπάγου
Αυτοψία Χαρδαλιά στα έργα που αλλάζουν το ενεργειακό αποτύπωμα της Γκράβας
Ήλιος και άνοδος της θερμοκρασίας την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου
Στάσεις εργασίας, κλειστοί σταθμοί και αλλαγές σε όλα τα δρομολόγια των μέσων σταθερής τροχιάς
Οι επεξηγηματικοί χάρτες του Meteo
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.