- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Σήφης Βαλυράκης: Τελέστηκε η κηδεία του (εικόνες)
Παρούσα η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά
Η κηδεία του Σήφη Βαλυράκη τελέστηκε στο Κοιμητήριο Παπάγου την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 σε στενό οικογενειακό κύκλο.
Το τελευταίο αντίο στον Σήφη Βαλυράκη είπαν την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 συγγενείς και φίλοι.
Η κηδεία του Σήφη Βαλυράκη τελέστηκε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο στο Κοιμητήριο Παπάγου.
Ο Σήφης Βαλυράκης εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της Κυριακής 24 Ιανουαρίου 2021 στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας κοντά στο μικρό νησί Πεζονήσι Ερέτριας. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η αιτία θανάτου είναι οι βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η σύζυγός του κάνει λόγο για έγκλημα, επισημαίνοντας ότι έχει στοιχεία και μαρτυρίες που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι υπήρξε εμπλοκή επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους.
Κατά τη διάρκεια της κηδείας είχαν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Τραγική φιγούρα η χήρα του εκλιπόντος πολιτικού, Μίνα Παπαθεοδώρου - Βαλυράκη. Με μια φωτογραφία του συζύγου της στα χέρια και υποβασταζόμενη από τους δυο γιούς τους, ήταν βυθισμένη στη θλίψη.
Στην κηδεία του Σήφη Βαλυράκη παρόντες ήταν η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, ο γραμματέας και ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, κ.κ. Χριστοδουλάκης και Χρηστίδης αντιστοίχως, όπως επίσης και ο Νίκος Παπανδρέου.
Δικηγόρος οικογένειας Βαλυράκη - Αλιευτικό χτύπησε τον πρώην πολιτικό με την προπέλα του
Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος της οικογένειας του Σήφη Βαλυράκη, Γιώργος Σπύρου, μιλώντας στο Mega κατήγγειλε ότι υπεύθυνος για το δυστύχημα είναι ο καπετάνιος επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους.
Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι το αλιευτικό πλησίασε το φουσκωτό του πρώην υπουργού. Ο καπετάνιος του σκάφους μάλωσε με τον Σήφη Βαλυράκη, καθώς του ζητούσε να μην ψαρέψει στην περιοχή. Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας μάλιστα επικαλέστηκε μάρτυρα που παρακολούθησε τη σκηνή από απόσταση 500 μέτρων.
Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του πρόσθεσε ότι ο καπετάνιος του αλιευτικού μετά τον καβγά, άρχισε να κάνει κυκλικές κινήσεις γύρω από το φουσκωτό του Σήφη Βαλυράκη, με αποτέλεσμα από τον κυματισμό που προκλήθηκε, ο πρώην υπουργός να πέσει στη θάλασσα.
Σύμφωνα με τον Γιώργο Σπύρου, ο Σήφης Βαλυράκης είναι απίθανο να χτυπήθηκε από την προπέλα του ίδιου του του φουσκωτού, υπογραμμίζοντας ότι το χτύπημα στο κεφάλι προκλήθηκε από την προπέλα του αλιευτικού.
Υπενθυμίζεται ότι έχει οριστεί πραγματογνώμονας για τις συνθήκες θανάτου του Σήφη Βαλυράκη.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο κύμα κακοκαιρίας από την Παρασκευή
Στις περιοχές όπου αναστέλλεται η λειτουργία των σχολείων θα εφαρμοστεί τηλεκπαίδευση
Στις περιοχές όπου αναστέλλεται η λειτουργία των σχολείων θα εφαρμοστεί τηλεκαπίδευση
Καταστροφές στο οδικό δίκτυο, πλημμυρισμένες περιοχές και εκκενώσεις χωριών
Συνεχίζονται οι θυελλώδεις άνεμοι
Ένας νεκρός, παρασύρθηκε από χείμαρρο - Πότε σταματούν οι βροχές
Οι απίστευτες εικόνες που κατέγραψε η κάμερα
Νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος
Τα μανιασμένα κύματα δεν σταματούσαν να χτυπούν στα βράχια
Το χρονικό της υπόθεσης
Ήταν μία από τις πρώτες αρκούδες στο κέντρο προστασίας
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.