- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Κορωνοϊός: Νεκρός 25χρονος στον Ευαγγελισμό
Νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην εντατική - Είχε λευχαιμία
Νεκρός από κορωνοϊό ένας 25χρονος μετανάστης από το Μπαγκλαντές που νοσηλευόταν διασωληνωμένος με λευχαιμία στον Ευαγγελισμό.
Νεκρός από κορωνοϊό ένας 25χρονος μετανάστης από το Μπαγκλαντές, που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην εντατική του Ευαγγελισμού, από τις 7 Σεπτεμβρίου.
Ο 25χρονος είχε λευχαιμία, με αποτέλεσμα ο κορωνοϊός να επιδεινώσει ραγδαία την κατάσταση της υγείας του, παρά το νεαρό της ηλικίας του.
Ο 25χρονος που πέθανε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» είχε πάει περπατώντας σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να προχωρούν σχεδόν αμέσως στη διασωλήνωσή του. Όπως διαπιστώθηκε, ο 25χρονος είχε λευχαιμία. Άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020.
Πρόκειται για το 346ο θύμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα.
453 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα | 21.09.2020 - Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ
Νωρίτερα, ο ΕΟΔΥ είχε ανακοινώσει 453 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα, εκ των οποίων τα 184 στο ΚΥΤ Καρά Τεπέ στη Λέσβο και τα 174 στην Αττική. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
» Σήμερα ανακοινώνουμε 453 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 195 συνδέονται με γνωστές συρροές (τα 184 στο ΚΥΤ Καρά Τεπέ Λέσβου) και 25 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 15.595, εκ των οποίων το 55,8% άνδρες.
» 2.618 (16,8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 6.592 (42,3%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
» 79 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. 24 (30,4%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 87,3%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 181 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
» Τέλος, έχουμε 6 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 344 θανάτους συνολικά στη χώρα. 128 (37,2%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 78 έτη και το 96,8% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι αγρότες ανοίγουν το τελωνείο Προμαχώνα μετά τη σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής
Κρίσιμες ημερομηνίες για αντικατάσταση παλαιών διπλωμάτων και νέοι κανόνες ανανέωσης από το 2026
ΥΠΠΟ: Προστασία και ανάδειξη αρχαιοτήτων στο ιστορικό κτήριο της οδού Τριπόδων 32
Η πρώτη ελληνική Belh@rra συναντήθηκε με το «Αιγαίον» στη Μεσόγειο
Τι υποστήριξε ο 16χρος που κατηγορείται για τον φονικό ξυλοδαρμό 17χρονου
Πράξη ύψιστης αλληλεγγύης η δωρεά οργάνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Την παραίτησή του υπέβαλλε ο διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, Γιώργος Σαουνάτσος
Σε εξέλιξη κινητοποιήσεις στη Βόρεια Ελλάδα – Ανοιχτά τα τελωνεία, αναμένονται αποφάσεις
«Η περιοχή παρουσιάζει δύο χαρακτηριστικά»
Θα αποφασιστεί η έκδοσή του
Αντίστροφη μέτρηση για την τελετή έναρξης της καρναβαλικής περιόδου
Ελέγχοι σε οικισμούς, παράνομες συνδέσεις ρεύματος και κατασχέσεις όπλων
Τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι
Έγραψαν με μπλε και κόκκινη μπογιά τη λέξη «προδότης»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.