Ελλαδα

Κορωνοϊός: Πληροφορίες για νέο νεκρό στην Καστοριά

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ κατέληξε 51χρονος με υποκείμενο νόσημα

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΕΚΑΒ στη μάχη με τον νέο κορωνοϊό
ΕΚΑΒ στη μάχη με τον νέο κορωνοϊό © EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Τοπικά ΜΜΕ της Καστοριάς μεταδίδουν ότι κατέληξε από τον νέο κορωνοϊό ένας άνδρας 51 ετών, κάτοικος της περιοχής με υποκείμενο νόσημα.

Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων και των κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ της Καστοριάς, αλλά και όπως αναφέρθηκε το βράδυ της Τετάρτης, στην εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, ένας άνδρας από την Καστοριά, 51 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για έναν 51χρονο γυμναστή από την Καστοριά με υποκείμενο νόσημα. Πλέον, ο αριθμός των νεκρών στην περιοχή που έχει πληγεί βαρύτατα από τον κορωνοϊό έχει ανέβει στους επτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο άτυχος άνδρας, πατέρας τεσσάρων παιδιών, είχε διακομισθεί πριν από περίπου δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε τις τελευταίες ημέρες, διασωληνώθηκε και τελικά κατέληξε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κόρη του Δημήτρη Παπανικολάου στην «Οδύσσεια» του Νόλαν - H συγκινητική ανάρτηση για τη συμμετοχή της Άριας
Η κόρη του Δημήτρη Παπανικολάου στην «Οδύσσεια» του Νόλαν - H συγκινητική ανάρτηση για τη συμμετοχή της Άριας

«Είναι φορές που γονείς σαν και εμάς συχνά προσπαθούν να ισορροπήσουν σε μια τραμπάλα, μεταξύ του δεν σου κόβω τα φτερά και του δεν θα γίνω ανεύθυνος, για την ασφάλεια σου»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY