- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Σε καραντίνα τέθηκε από τις 18:00 το απόγευμα η κοινότητα Εχίνου στη Θράκη λόγω υψηλού επιδημιολογικού κινδύνου από τον κορωνοϊό, σύμφωνα με την ενημέρωση του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Χαρδαλιά
Σε καραντίνα τέθηκαν χωριά στην Ξάνθη, λόγω υψηλού επιδημιολογικού κινδύνου από τον κορωνοϊό, από τις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης και για δύο εβδομάδες.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ενημέρωση του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Χαρδαλιά, σε καραντίνα τέθηκε η κοινότητα Εχίνου.
«Καλούμε τους κατοίκους των χωριών του Δήμου Μύκης στην Ξάνθη να παραμείνουν στα σπίτια τους. Ο κίνδυνος εξάπλωσης είναι υψηλότατος» είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς.
Η απόφαση αυτή ήρθε έπειτα από τη γνωστοποίηση πως ηλικιωμένος ο οποίος έχασε τη ζωή του ήταν κάτοικος χωριού (του Εχίνου) του συγκεκριμένου Δήμου.
Παράλληλα, όπως είπε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, η αρμόδια Επιτροπή του υπουργείου Υγείας έλαβε υπόψιν προκειμένου να πάρει την απόφαση αυτή ότι εννιά άτομα στην Ξάνθη βρέθηκαν θετικά.
Ο κ. Χαρδαλιάς ζήτησε από τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ενώ επεσήμανε πως έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για την τροφοδοσία των κατοίκων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι πιθανότητες να χιονίσει στην Αττική
Οι αρχές συνιστούν στους επιβάτες να ενημερώνονται πριν από την αναχώρησή τους
Την Τετάρτη αναμένεται να επανέρθει η θερμοκρασία σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή
Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική και οι υπηρεσίες του δήμου
Θα έχουμε «λευκές εκπλήξεις»;
Δείτε τους χάρτες του Meteo
Τι ώρα θα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί πριν το κλείσιμο των τριών σταθμών
Δεμένα παραμένουν πλοία στα λιμάνια
Την Τρίτη η συνάντηση με τον πρωθυπουργό
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος της δόνησης
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.