- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Κλείνει το Πάντειο λόγω ύποπτου κρούσματος κορωνοϊού
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου
Κλείνει για 48 ώρες το Πάντειο Πανεπιστήμιο λόγω ύποπτου κρούσματος κορωνοϊού.
Το Πάντειο Πανεπιστήμιο ενημερώνει με ανακοίνωσή του πως το ίδρυμα θα παραμείνει κλειστό για προληπτικούς λόγους λόγω ύποπτου κρούσματος κορωνοϊού. Με μια σύντομη ανακοίνωση το Πάντειο Πανεπιστήμιο ενημερώνει φοιτητές και εκπαιδευτικό προσωπικό πως οι εγκαταστάσεις του θα παραμείνουν κλειστές την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μαρτίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες της A.V. η πρυτανεία έλαβε αυτήν την απόφαση λόγω ταξιδιού σε χώρα της Αφρικής μιας ή δύο καθηγητριών που έχουν κάποια συμπτώματα σε γκρουπ με υπήκοο Ιταλίας.
Νωρίτερα αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας του Πανεπιστημίου του Ρεθύμνου λόγω ενός ακόμη ύποπτου κρούσματος κορωνοϊού. Σύμφωνα με το neakriti.gr πρόκειται για έναν άνδρα, ηλικίας 20 ετών, ο οποίος νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση σε ειδικό θάλαμο στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.
Το δείγμα του νεαρού έχει σταλεί στο Εργαστήριο Κλινικής Ιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Κρήτης και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα αποτελέσματα για το ύποπτο κρούσμα αναμένεται να βγουν το απόγευμα της Πέμπτης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.