- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νεκρό βρέφος: Πειθαρχική έρευνα για τον ιατροδικαστή
Είχε κατηγορήσει τους γονείς του για σεξουαλική κακοποίηση
Πειθαρχική έρευνα σε βάρος του ιατροδικαστή στην υπόθεση του νεκρού βρέφους ζήτησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας.
Πειθαρχική έρευνα για τον ιατροδικαστή στην υπόθεση του 11μηνου νεκρού βρέφους στου Ζωγράφου ζήτησε από τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νικόλαο Καρακούκη, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνος Τσιάρας.
Ειδικότερα, σε ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης αναφέρεται ότι ο κ. Τσιάρας ζήτησε από τον κ. Καρακούκη τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 125 του ν. 3528/2007. Σκοπός της έρευνας είναι να διαπιστωθεί η τέλεση ή μη πειθαρχικού παραπτώματος εκ μέρους του ιατροδικαστή που διενήργησε την ιατροδικαστική εξέταση στο άψυχο κορμάκι του παιδιού και ο οποίος διαπίστωσε κακοποίησή του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων
Τι προέκυψε από την έρευνα της Αρχής για Στρατινάκη - Γεωργίου
«Δύο συστήματα που θα κινηθούν από τον κόλπο της Σύρτης και το Στενό της Σικελίας θα δώσουν όχι μόνο αξιόλογες βροχές, αλλά και χιονοπτώσεις»
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα για την έμφυλη ισότητα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα 3+1 don't της προηγούμενης ημέρας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Από 16 έως 19 Οκτωβρίου 2026
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Αναλυτική πρόγνωση για όλη την Ελλάδα από το meteo και την ΕΜΥ
Μέχρι πότε θα μείνει σε ισχύ
Νοσηλεύεται με κάταγμα στη λεκάνη
Νέα πτήση επαναπατρισμού Ελλήνων πολιτών και των κατοικιδίων τους από το Ντουμπάι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.