- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους - Πού υπάρχουν προβλήματα
Δεν κυκλοφορούν τα ΜΜΜ - Αυξάνεται η κίνηση σε κεντρικές οδικές αρτηρίες
Με πολύ χαμηλές ταχύτητες η κίνηση σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας - Πού υπάρχει μποτιλιάρισμα.
Σοβαρά προβλήματα, όπως αναμενόταν, έχει προκαλέσει η 24ωρη απεργία στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Μετρό, Ηλεκτρικός και τραμ δεν κυκλοφορούν, ενώ χειρόφρενό έχουν σηκώσει οι οδηγοί σε λεωφορεία και τρόλεϊ. Ακινητοποιημένα επίσης τα τρένα, ενώ δεν κυκλοφορεί και ο Προαστιακός. Υπενθυμίζεται ότι δεμένα είναι τα πλοία στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου. Οι κινητοποιήσεις γίνονται κατά του νέου ασφαλιστικού.
Μεγάλο το μποτιλιάρισμα σε αρκετούς κεντρικούς δρόμους. Μεταξύ αυτών η άνοδος της Λεωφόρου Κηφισού από ΚΤΕΛ έως την Αχαρνών. Επίσης, η κάθοδος από Τατοϊου στη Μεταμόρφωση μέχρι τις τρεις Γέφυρες, στην Αττική οδό από Φυλής μέχρι την Ηρακλείου, η Εθνικής Αντιστάσεως στην Δάφνη από Βουλιαγμένης έως τη Γυμναστική Ακαδημία, η Συγγρού από Άγιο Σώστη προς Αμαλίας, η άνοδος της Αρδηττού, η Πειραιώς από Χαμοστέρνας μέχρι Ομόνοια και η κάθοδος της Μεσογείων από Νομισματοκοπείο ως Πεντάγωνο.
Δυσκολίες σε Γαλατσίου, Βεϊκου , Αχιλλέως, Αλεξάνδρας στην άνοδο, Κηφισίας από Δαχτυλίδι έως Πανόρμου. Χαμηλές ταχύτητες στην Παραλιακή από ΣΕΦ προς Πειραιά, στην Παλαιολόγου στο Χαλάνδρι και στην Περιφερειακή Υμηττού προς Δουκίσσης Πλακεντίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο γαστρεντερικό
Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΦΕΤ έχει ήδη απαιτήσει την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο ωστόσο αναμένεται να είναι βελτιωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποιο είναι το κόστος;
Τον εντόπισε ο ξάδερφός του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ένας από τους τελευταίους επιζώντες του Ολοκαυτώματος έφυγε αφήνοντας ισχυρή μαρτυρία
H ποιότητα του αέρα παραμένει υποβαθμισμένη σε όλη τη χώρα
Συνελήφθη άνδρας που φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά καίγοντας υπολείμματα καλλιέργειας
Επιχείρηση διάσωσης 10 ν.μ. από τη Λήμνο - Άνδρας με καρδιακό επεισόδιο μεταφέρθηκε σε μονάδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.