- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Υπερπτήσεις τουρκικών F-16 πάνω από Παναγιά και Οινούσσες
Συνεχίζονται οι παραβιάσεις από την Τουρκία
Συνεχίζονται οι παραβιάσεις από την Τουρκία με νέες υπερπτήσεις πάνω από την Παναγιά και τις Οινούσσες.
Ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών F-16, που εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης, πέταξε πάνω από την Παναγιά και τις Οινούσες, στα 17.000 και 19.000 πόδια, αντίστοιχα, στις 10:56.
Μισή ώρα αργότερα (11:25) τα ίδια τουρκικά αεροσκάφη πέταξαν πάνω από τις Οινούσες στα 33.000 πόδια, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ.
Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική.
Υπενθυμίζεται ότι την παραμονή αλλά και ανήμερα των Χριστουγέννων οι Τούρκοι παραβίασαν τον εθνικό εναέριο χώρο όταν έξι τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από το βορειοανατολικό και κεντρικό Αιγαίο με δύο εξ αυτών να είναι οπλισμένα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δυο τους συνδέονταν με στενή φιλία
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν στην αγροτοδασική έκταση - Καλούνται σε ετοιμότητα οι κάτοικοι
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία
Μια νέα δομή δωρεάν οδοντιατρικής φροντίδας για ευάλωτες ομάδες ανοίγει τις πόρτες της στις 19 Ιουλίου
Από 20 έως 31 Ιουλίου - Δωρεάν δεκαήμερη φιλοξενία
Οδηγίες του Δήμου προς τους πολίτες για την προστασία τους
Έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, επιχειρεί και ένα ελικόπτερο
Γιατί έσπασε, πότε έχει ξανασυμβεί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα επεισόδια φέρεται να ξεκίνησαν όταν ένα άτομο άρπαξε μία αλυσίδα από το λαιμό μίας γυναίκας στην περιοχή Προσφυγικά
Πότε θα δούμε το ουράνιο φαινόμενο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.