- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θρήνος στην κηδεία της 33χρονης, που τη σκότωσε ο σύζυγός της
Στην ιδιαίτερη πατρίδα της το τελευταίο αντίο
Ανείπωτος πόνος και θρήνος στην κηδεία της 33χρονης Αδαμαντίας, που τη σκότωσε ο κατά 21 χρόνια μεγαλύτερος σύζυγός της από παθολογική ζήλια.
Μαύρα είναι τα φετινά Χριστούγεννα για την οικογένεια της 33χρονης Αδαμαντίας Αντύπα την οποία σκότωσε από παθολογική ζήλια ο 54χρονος σύζυγός της τα ξημερώματα της Κυριακής στη Νέα Αλικαρνασσό Κρήτης.
Στις 2 μετά το μεσημέρι ξεκίνησε η νεκρώσιμος ακολουθία. Οικογένεια συγγενείς και φίλοι την αποχαιρετούν για πάντα από τον ναό της Αλεξιώτισσας στην Πάτρα, την ιδιαίτερη πατρίδα της. Το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ κι ο πόνος ανείπωτος για τη μητέρα ενός 4χρονου αγοριού.
Η 33χρονη Αδαμαντία Αντύπα ήταν κόρη αστυνομικού και με μητέρα που διατηρεί εμπορικό κατάστημα. Το ύστατο χαίρε απευθύνουν ο γιος της Ιωάννης, ο πατέρας της Ιωάννης, η μητέρα της Νίκη, οι αδελφές της Διονυσία, Μαρία και Ιωάννα, συγγενείς και φίλοι.
Ο σύζυγος του θύματος και καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος απολογήθηκε νωρίτερα στον ανακριτή και κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα - ανακριτή.
Το κακο έγινε περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής, στην περιοχή της Αλικαρνασσού μέσα στο σπίτι τους. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να πυροβόλησε με την κυνηγετική του καραμπίνα εξ επαφής την 33χρονη τραυματίζοντάς την θανάσιμα, ενώ το παιδί τους κοιμόταν στο άλλο δωμάτιο. Η 33χρονη έπεσε νεκρή, ενώ στη συνέχεια ο 54χρονος δράστης πήρε το 4χρονο παιδί τους, το πήγε σε συγγενικό πρόσωπο κι έπειτα τηλεφώνησε στην αστυνομία ομολογώντας τη δολοφονία.
Πηγή: thebest.gr
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Σε πλήρη εξέλιξη οι επιχειρήσεις επαναπατρισμού
Το θέατρο, η καριέρα στο εξωτερικό, ο αντιδικτατορικός αγώνας και η πολιτική
Πότε γράφτηκε ο Ακάθιστος Ύμνος
Μεταξύ των επιβατών και 13 συγγενείς αθλητών του Άρη – Αναμένονται κι άλλες πτήσεις επαναπατρισμού
Ακυρώνονται πτήσεις προς Ισραήλ, Λίβανο, Ιράκ, ΗΑΕ και Σαουδική Αραβία έως τις 13 Μαρτίου
Πρόκειται για τον δεύτερο πιο θερμό χειμώνα τα τελευταία 65 χρόνια
Η γενναία απόφαση της οικογένειας του εκλιπόντος κινητοποίησε τον ΕΟΜ
Επτά επέστρεψαν 165.000 ευρώ και καταδικάστηκαν με αναστολή - Συνεχίζεται η δίκη για τους 25
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πότε αλλάζει η ώρα;
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Και για ποια έγινε επαναξιολόγηση των αιτήσεών τους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.