- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Χίλαρι Κλίντον έβαλε τέλος στις φήμες για λεσβιακή σχέση και δηλώνει ότι πριν τον Μπιλ ήταν με έναν «τόσο όμορφο άνδρα σαν έλληνα θεό».
«Η Χίλαρι Κλίντον κρύβει συνεργάτιδα της εξαιτίας των φημών για σχέση», έγραφε το National Enquirer το 2013. «Η Χίλαρι Κλίντον μπορεί να γίνει η πρώτη λεσβία πρόεδρός μας», δήλωσε παραγωγός ραδιοφώνου την ίδια χρονιά. «Είναι η Χίλαρι Κλίντον λεσβία», αναρωτήθηκε το δίκτυο Jewish Business News το 2016.
Από συντηρητικά μπλογκ, φιλελεύθερα δίκτυα μέχρι σκανδαλοθηρικές φυλλάδες οι φήμες για τον σεξουαλικό προσανατολισμό της πρώην υπουργού Εξωτερικών και πρώην υποψήφιας προέδρου των ΗΠΑ κυκλοφορούσαν τουλάχιστον από τα τέλη της δεκαετίας του '90. Σε συνέντευξή της στο Stern την Τετάρτη η ίδια η Χίλαρι έβαλε τέλος στις φήμες δηλώνοντας ότι δεν είναι και ούτε υπήρξε ομοφυλόφιλη σημειώνοντας μάλιστα ότι δεν μπήκε ποτέ στον πειρασμό. Η Χίλαρι Κλίντον χαρακτήρισε τις φήμες «μύθο» και είπε: «Σε αντίθεση με ό,τι μπορεί να έχετε ακούσει, βασικά μου αρέσουν οι άνδρες» και διευκρίνισε ότι πριν από τον Μπιλ Κλίντον είχε σχέση με έναν τόσο όμορφο άνδρα που έμοιαζε με «έλληνα θεό».
Ο δημοσιογράφος για να ελαφρύνει ακόμα περισσότερο το κλίμα ζήτησε από την πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ να υψώσει το δεξί της χέρι και να ορκιστεί ότι δεν είχε ποτέ κάποια λεσβιακή σχέση. Η Χίλαρι γελώντας είπε: «Ποτέ, ποτέ, ποτέ» και πρόσθεσε, «δεν μπήκα στον πειρασμό, ευχαριστώ πολύ».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο μικρός – και στο παρελθόν εξόχως προβληματικός – γιος του Τζο Μπάιντεν εξελίσσεται σε ένα νέο comeback kid, διαταράσσοντας τις εσωκομματικές και μη ισορροπίες
Διπλωματικός μαραθώνιος εν μέσω ισχυρισμών περί νέου αποκλεισμού της κρίσιμης θαλάσσιας διόδου
Ο Αμερικανός πρόεδρος περιπλέκει ακόμη περισσότερο την κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Πώς κατέρρευσε η «ειδική σχέση» Ρώμης και Λευκού Οίκου
Η ανακοίνωση εκδόθηκε λίγα λεπτά μετά τις δηλώσεις του Τζέι Ντι Βανς
Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης μετά τη σύγκρουση δύο επιβατικών αμαξοστοιχιών - Έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος
Στον αέρα κινδυνεύει να τιναχθεί η πρόσφατη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
Ο Ματάν Γκρίνμπεργκ της startup Factory επένδυσε στην ποιότητα του ύπνου του προσωπικού του
Η κυβέρνηση Αλμπανέζι δεσμεύεται να αναχαιτίσει την εξάπλωση του H5N1 μετά τον εντοπισμό μολυσμένου θαλάσσιου πτηνού
Δύο βαγόνια του συρμού κατέληξαν στο οδόστρωμα από ύψος πέντε μέτρων
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ασκεί δριμεία κριτική για το κόστος της σύγκρουσης
Ο Αμερικανός πρόεδρος αποκάλυψε το υπερπολυτελές Boeing 747-8, αξίας 400 εκατομμυρίων δολαρίων
Λίγες ώρες αργότερα, η οικογένεια εξέδωσε ανακοίνωση
Το περιστατικό έφερε ξανά στο προσκήνιο το φαινόμενο «King Tide» ή «βασιλική παλίρροια»
Εντάσεις στη σχέση των δύο χωρών με αφορμή την κοινή ιστορία τους
Αντιμετωπίζει ακόμα και ισόβια κάθειρξη
Αιτία του εκτροχιασμού φέρεται να είναι μία βλάβη στον μηχανισμό αλλαγής τροχιάς
Αναφορές για σοβαρούς τραυματισμούς επιβατών
Πρόστιμο 200 φράγκων ακόμη και για τατουάζ - Η απαγόρευση θα ισχύει και για τις ψηφιακές πλατφόρμες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.