- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στα αζήτητα του νεκροτομείου η Ρένα Πάντα από τις 15 Νοεμβρίου
Πέθανε μόνη χωρίς κανέναν εν ζωή συγγενή
Η Ρένα Πάντα που πέθανε μόνη χωρίς κανέναν εν ζωή συγγενή στις 15 Νοεμβρίου, παραμένει στα αζήτητα του νεκροτομείου.
Θλιβερή είναι η ιστορία της Ρένας Πάντα, της τραγουδίστριας που πέθανε μόνη στα 61 της χρόνια, στις 15 Νοεμβρίου, χωρίς κανέναν εν ζωή συγγενή.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η σορός της παραμένει στα αζήτητα στο Νεκροτομείο Αθηνών λόγω έλλειψης χρημάτων για να γίνει η κηδεία. Οι φίλοι της κάνουν ό,τι μπορούν για να συγκεντρώσουν το απαραίτητο ποσό.
Η ίδια πηγή μεταδίδει ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ, αλλά και ο τραγουδιστής Δάκης που ήταν ο πρώτος που πρόσφερε χρήματα για να δοθεί ένα τέλος στο μακάβριο δράμα της αγαπημένης τραγουδίστριας, έχουν κινητοποιηθεί για να συγκεντρωθούν τα χρήματα που χρειάζονται.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Από εστίες μόλυνσης σε κοσμήματα για την πόλη
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ένα από τα μεγαλύτερα ναζιστικά εγκλήματα
Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου γινόμαστε αιμοδότες και εθελοντές δότες μυελού των οστών
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
112 τα ξημερώματα για εκκένωση της Κρυσταλλοπηγής
Τι απαντά σε δημοσίευμα της «ΕφΣυν»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.