- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δολοφονία στο Χαϊδάρι: Έρευνα για τους 2 αστυνομικούς
Οι ίδιοι ισχυρίστηκαν ότι βρέθηκαν τυχαία στον τόπο του εγκλήματος
Έρευνα της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων για τον ρόλο των δύο αστυνομικών που ήταν παρόντες στη δολοφονία επιχειρηματία στο Χαϊδάρι.
Η διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, ξεκίνησε έρευνα για τον ρόλο των δύο αστυνομικών που εμπλέκονται στην υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία το πρωί στο Χαϊδάρι.
Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, «η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας διερευνά τις συνθήκες εμπλοκής δύο αστυνομικών στο σημερινό περιστατικό πυροβολισμών, από άγνωστους δράστες, στο Χαϊδάρι, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ιδιώτη».
Σημειώνεται ότι οι δύο αστυνομικοί, οι οποίοι υπηρετούν σε υπηρεσίες της Αττικής, ήταν παρόντες στην δολοφονική επίθεση και μάλιστα ο ένας από αυτούς πυροβόλησε τέσσερις φορές εναντίον των δραστών με το πιστόλι του. Οι ίδιοι ισχυρίστηκαν ότι βρέθηκαν τυχαία στον τόπο του εγκλήματος, ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι το αυτοκίνητο του θύματος συνόδευε μια μοτοσικλέτα με δύο άτομα και εξετάζεται αν αυτοί ήταν οι δύο αστυνομικοί.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, ο 49χρονος επιχειρηματίας, τον τελευταίο καιρό είχε πάντα συνοδεία κατά τις μετακινήσεις του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διαδέχεται τη Μαίρη Μηνά
Δρόμοι έγιναν...ποτάμια, φωτεινοί σηματοδότες σε πολλά σημεία βραχυκύκλωσαν
Θετικό δείγμα βρέθηκε σε παρτίδα του προϊόντος ελληνικής εταιρίας
Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις
Ένα από τα σημαντικότερα έργα εναλλακτικού τουρισμού στα Χανιά και συνολικά στην Κρήτη
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Συνεχίζονται οι αυτοψίες στη Βόρεια Εύβοια
Τι ισχύει για όσους ξεχάσουν να δηλώσουν τον καθαρισμό
Η πυρκαγιά ξέσπασε όταν το όχημα βρισκόταν εν κινήσει
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο
«Δεν πρόκειται για ομοιόμορφη κακοκαιρία σε όλη τη χώρα» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη στο «Νίκος Καζαντζάκης»
Το σχόλιο για τις δηλώσεις του Ευθύμιου Λέκκα
218 κάτοικοι δολοφονήθηκαν με αγριότητα - ανάμεσά τους βρίσκονταν 53 παιδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.