- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ασπρόπυργος: Ανετράπη πυροσβεστικό όχημα που πήγαινε στη φωτιά
Δεν κινδυνεύουν κατοικίες γύρω από την Περιφερειακή Αιγάλεω και τη λεωφόρο ΝΑΤΟ
Ανετράπη πυροσβεστικό όχημα που κατευθυνόταν προς τη φωτιά στην Περιφερειακή Αιγάλεω στον Ασπρόπυργο. Δεν κινδυνεύουν κατοικίες από την πυρκαγιά.
Πυροσβεστικό όχημα, το οποίο έσπευδε στη φωτιά που έχει ξεσπάσει στο Ποικίλο Όρος στον Ασπρόπυργο, ανετράπη στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο πυροσβέστες και να μεταφερθούν προληπτικά στο νοσοκομείο.
Το όχημα ανετράπη για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, στην είσοδο της Αττικής Οδού από Ασπρόπυργο για Άνω Λιόσια και Σκαραμαγκά.
Την ίδια ώρα, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία τονίζουν πως δεν ελλοχεύει κίνδυνος για κατοικημένη περιοχή από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην περιφερειακή Αιγάλεω, κοντά στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο.
Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν συνολικά 35 πυροσβέστες με 15 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 2 ελικόπτερα.
Παράλληλα, λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή, η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στην περιφερειακή Αιγάλεω, ενώ η κυκλοφορία εκτρέπεται στη διασταύρωση με τη λεωφόρο ΝΑΤΟ και στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, στο ύψος των διυλιστηρίων.
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιφερειακή Αιγάλεω, πλησίον λεωφόρου Νάτο. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 25 #πυροσβέστες με 10 οχήματα, 5 οχήματα Μ.Ε.Τ.Π.Ε. με 10 #πυροσβέστες, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 2 Ε/Π.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 24, 2019
Πυρκαγια στο Ποικίλο Όρος pic.twitter.com/VT6ogrJ7sE
— DinosMa (@DinosMa) August 24, 2019
Πυρκαγια στην περιφερειακη στο Αιγαλεω φωτια pic.twitter.com/swscizZMK9
— DinosMa (@DinosMa) August 24, 2019
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
H εταιρεία έχει μεριμνήσει για νέο αεροσκάφος προκείμενου οι επιβάτες να μεταβούν στον προορισμό τους
Πού θα είναι έντονο το φαινόμενο
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις στη μάχη της πυρόσβεσης
Δηλώθηκε από το πλήρωμα ότι έχει ξεσπάσει φωτιά
Πειθαρχική διαδικασία από τη ΣΤΑΣΥ
Το Περιφερειακό Συμβούλιο άναψε το πράσινο φως για την επικαιροποιημένη μελέτη του έργου
Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Στο σημείο έχουν σπεύσει 25 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 2 ελικόπτερα
Το χρονικό της υπόθεσης
Εντοπίστηκε την ώρα που γερανός έβγαζε μεταλλικές βάρκες από τη λίμνη
Διακόπηκε η κυκλοφορία
Υποστηρίζοντας ότι η εκδίκαση επηρεάζει την υπόθεση της σύμβασης 717
Χάρης Δούκας: «Ενισχύουμε τον στόλο της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης για ταχύτερες παρεμβάσεις στις γειτονιές»
Ένα σημαντικό μνημείο της Καθολικής παρουσίας στο Αιγαίο
Μία επίσκεψη ταχυδρόμου την εβδομάδα για ολόκληρη περιοχή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.