- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο δρόμο από Σίσες προς Αλόιδες στο νομό Ρεθύμνου.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία μια γυναίκα είναι εγκλωβισμένη στο όχημα μαζί με τα παιδιά της, με την γυναίκα μάλιστα να είναι χωρίς αισθήσεις ενώ σε καλύτερη κατάσταση φαινεται να είναι τα παιδιά.
Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, γύρω στις 5 το απόγευμα, το όχημα βγήκε εκτός ελέγχου και έκανε "βουτιά στο κενό", πέφτοντας σε γκρεμό δεκάδων μέτρων.
Στο σημείο σπεύδει πυροσβεστική με δύο οχήματα αλλά και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, όπως επίσης και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ένα από Ηράκλειο και ένα από Ανώγεια.
Αν και οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για έναν νεκρό, μεταξύ των επιβαινόντων, ευτυχώς στη συνέχεια δεν επιβεβαιώθηκαν.
Τα αγόρια ηλικίας 10 και 11 ετών φέρουν κυρίως τραύματα ορθοπεδικής φύσης χωρίς να η ζωή τους να κινδυνεύει, δεν ισχύει όμως το ίδιο για την μητέρα τους που είναι σε σοβαρή κατάσταση.
Η επιχείρηση από την ΕΜΑΚ που έχει στηθεί είναι μεγάλη και μάλιστα για να προσεγγίσουν στο σημείο έχουν «ρίξει» φορεία στην χαράδρα.
Σε κάθε περίπτωση πρόκειται αν μη τι άλλο για δύσκολη επιχείρηση αφού έχει πέσει το σκοτάδι ενώ το σημείο όπου και
Πηγή: neakriti.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Ξεκινούν αύριο τα Ειδικά Μαθήματα στα ΓΕΛ
«Προσέξτε τα παιδιά σας αν είναι στη θάλασσα, μήπως έχουμε κανένα μικρό τσουνάμι», προειδοποίησε ο σεισμολόγος
Η Βουλή στηρίζει την εκστρατεία ενημέρωσης που εκπονεί όλο τον χρόνο το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας
Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή άλλα προβλήματα
Η περίοδος εκπτώσεων θα διαρκέσει από τις 13 Ιουλίου μέχρι τις 31 Αυγούστου
Το φαινόμενο θα κορυφωθεί τα ξημερώματα της Τρίτης 30 Ιουνίου
830 άνθρωποι χόρεψαν για καλό σκοπό στην Πλατεία Αριστοτέλους
Μετά τη σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε και τη μακρά περίοδο νοσηλείας και αποθεραπείας
Λόγω αντικατάστασης των σιδηροτροχιών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.