- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Θανάτωσαν δύο τζάγκουαρ που δραπέτευσαν
Δεν κινδύνεψε κανένα μέλος του προσωπικού ή των επισκεπτών που βρίσκονταν στο Πάρκο
Δύο τζάγκουαρ θανάτωσαν οι φύλακες στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, επειδή πέρασαν τον ελεγχόμενο χώρο φύλαξης τους.
Το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου δύο εβδομάδες και εκείνη την ώρα το Πάρκο ήταν ανοιχτό για το κοινό.
Το συμβάν επιβεβαίωσε με στην ιστοσελίδα της η εταιρεία, τονίζοντας πως κατά την επιχείρηση δεν κινδύνεψε κανένας εργαζόμενος ή επισκέπτης, δεν διευκρινίζει ωστόσο πώς τα δύο ζώα κατάφεραν να δραπετεύσουν.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου:
«Αντίο Jenny και Spotty
Σήμερα το μεσημέρι περί την ώρα 14:00 οι φροντιστές διαπίστωσαν έξοδο ζώων του Πάρκου μας από τον ελεγχόμενο χώρο φύλαξης τους.
Αμέσως τέθηκε σε εφαρμογή το πρωτόκολλο ασφαλείας που προβλέπεται για τέτοιες περιπτώσεις. Σύμφωνα με αυτό, απομονώθηκε ο χώρος και τα εν λόγω ζώα εξουδετερώθηκαν όπως προβλέπεται από τις διαδικασίες, από τους φροντιστές του Πάρκου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης αυτής, που ολοκληρώθηκε σε περίπου πέντε λεπτά, δεν κινδύνεψε κανένα μέλος του προσωπικού ή των επισκεπτών που βρίσκονταν στο Πάρκο.
Δυστυχώς, οι δύο μας ιαγουάροι, η Jenny και ο Spotty, δεν είναι πια μαζί μας, καθότι για τέτοιου είδους ζώα δεν προβλέπεται η τακτική της αναισθησίας».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα δρομολόγια συνεχίστηκαν κανονικά
Ερευνώνται οι συνθήκες του περιστατικού
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Οι κινήσεις καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας
Η επέμβαση των συνεργείων ήταν άμεση
Πότε ξεκινά η πρώτη περίοδος
Τι πρέπει να κάνετε μόλις τη λάβετε στα χέρια σας
Τι ισχύει για την εφαρμογή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.