Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε υπόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας στα Εξάρχεια, την ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη οδομαχίες μεταξύ αστυνομικών και κουκουλοφόρων, ανήμερα της επετείου για τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 20.30 το βράδυ. Το διαμέρισμα βρίσκεται επί της οδού Σπύρου Μερκούρη, έναν από τους δρόμους που μετατράπηκαν σε πεδίο μάχης.
Ο «Αίαντας», η μία από τις δύο «αύρες», ξεκίνησε τη ρίψη νερού στην εστία, ενώ στη συνέχεια το «κανόνι» στράφηκε προς τους κουκουλοφόρους σε μια προσπάθεια να τους απομακρύνει. Καθ' όλη τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης, οι κουκουλοφόροι δεν σταματούσαν να πετούν βόμβες μολότοφ στους αστυνομικούς.
Λίγο πριν από τις 21.00 το βράδυ, η πυρκαγιά κατασβέστηκε και σύμφωνα με πληροφορίες προκάλεσε ζημιές στη βεράντα, ενώ δεν επεκτάθηκε στο εσωτερικό του διαμερίσματος. Την ώρα του συμβάντος, το διαμέρισμα ήταν άδειο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες
Τι προβλέπει η νομοθεσία για την ανανέωση των αδειών οδήγησης και ποιους αφορά
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.