Μέλος του Ρουβίκωνα ειδοποίησε ότι δύο «ύποπτοι» άνδρες βρίσκονταν έξω από το σπίτι του. Άμεση ήταν η κινητοποίηση των συντρόφων του, οι οποίοι τους πλησίασαν για να ελέγξουν τις ταυτότητές τους.
Οι δύο «ύποπτοι» ήταν τελικά σστυνομικοί. Στην συζήτηση που ακολούθησε τα μέλη του Ρουβίκωνα εξήγησαν τον λόγο του ελέγχου - καθώς παρακολουθούνται από ομάδες φασιστών, όπως είπαν χαρακτηριστικά και «θα γίνει κανένα ατύχημα» - ενώ οι αστυνομικοί από την πλευρά τους προέτρεψαν να ειδοποιούν την αστυνομία, όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο.
«Να πείτε στους πολιτικούς προϊσταμένους σας ότι θα έχουμε πρόβλημα, μας απειλούν τα σπίτια, με τα πολιτικά δεν ξέρουμε ποιος είναι ποιος, ας στείλουν με αστυνομικούς στολές» είπε μέλος της αναρχικής συλλογικότητας. «Εδώ λέμε τα δικά μας τα προβλήματα και δεν μας ακούνε» απάντησε ο ένας αστυνομικός.
Ο Ρουβίκωνας ανήρτησε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου κείμενο στο οποίο προειδοποιεί τους αρμόδιους: «Ας αναλάβει ο καθένας την ευθύνη του για οποιοδήποτε ατύχημα συμβεί».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια στιγμή που περίμεναν για χρόνια
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας
Οι ρίζες του εθίμου και η ερμηνεία
Πώς θα μας κάνει «ποδαρικό» ο Μάρτιος
Yποστήριξε ότι είχε ενημερώσει εκ των προτέρων τον Πάνο Ρούτσι
Συνομίλησε με πολίτες, αλλά δεν απευθύνθηκε στο πλήθος
Τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας και διάνοιξη του μεγάλου παρακαμπτήριου άξονα της Αθήνας
Στις 23 Μαρτίου ξεκινά η δίκη
Αναλυτικά πότε θα αναχωρήσουν οι πρώτοι και οι τελευταίοι συρμοί σε μετρό και τραμ
Οι επισκέπτες μπορούν και πάλι να δουν από κοντά τις αρκούδες στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Προστασίας Αρκούδας
Eξέχουσα και επιδραστική προσωπικότητα που υπηρέτησε το Πανεπιστήμιο με σπάνιο ήθος και απαράμιλλο σθένος
Συγκλονιστική ομιλία στα αποκαλυπτήρια μνημείου -Δεν είμαστε λαθρέμποροι, απαντά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.