- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
To σημερινό πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την 83η ΔΕΘ
Στις 20.00 η καθιερωμένη ομιλία του στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» - Σε ποιους άξονες θα κινηθεί
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από την Παρασκευή ο πρόεδρος της Νέα Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στις 10.30, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τον εκθεσιακό χώρο της Δ.Ε.Θ και θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση και τους εργαζομένους της ΔΕΘ- HELEXPO. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί περίπτερα της 83ης ΔΕΘ.
Στις 20.00 θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ομιλία του στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».
Αύριο Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου στις 13:00, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».
«Μπορούμε» το βασικό μήνυμα του Κ. Μητσοτάκη στην ΔΕΘ
«Μπορούμε» είναι το βασικό μήνυμα της παρουσίας του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη φετινή 83η ΔΕΘ. «Γιατί η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να βγει από μια εποχή παρακμής» εξηγούν πηγές της ΝΔ και προσθέτουν: «Γιατί η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν και το όραμα και το σχέδιο να πάνε την Ελλάδα μπροστά. Γιατί οι Έλληνες μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε μια νέα εποχή δημιουργίας».
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΔ θα κινηθεί σε 6 κεντρικούς άξονες: Την οικονομία, τους θεσμούς, την ασφάλεια, την παιδεία, τη διεθνή παρουσία της χώρας και την ενεργοποίηση της κοινωνίας των πολιτών. Βασικό εργαλείο υλοποίησης της πολιτικής του, ειδικά στον τομέα της οικονομίας, αποτελεί η μείωση των φόρων και εισφορών, αλλά και οι μεγάλες αλλαγές στο κράτος και στην οικονομία που άμεσα θα φέρουν επενδύσεις στη χώρα και θα κάνουν καλύτερη τη ζωή των πολιτών.
Συνολικά, ο πρόεδρος της ΝΔ θα περιγράψει συγκεκριμένες προτάσεις του για την Ελλάδα σε έναν κόσμο που αλλάζει και μια ΕΕ που εξελίσσεται και για το πώς η Ελλάδα θα γίνει πρωταγωνίστρια των εξελίξεων και δεν μείνει στους ηττημένους της νέας εποχής. Θα αναπτύξει τις πολιτικές που θα εξασφαλίσουν μια καλύτερη ζωή σε όλους τους Έλληνες και ευκαιρίες για όλους. Θα μιλήσει για όλα όσα απασχολούν τους πολίτες στην καθημερινότητά τους. Τα εισοδήματα, την ανεργία, την ανασφάλεια, τους φόρους, τα χρέη. Και θα παρουσιάσει τις δικές του λύσεις για ένα σύγχρονο κράτος, ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο διακυβέρνησης για την αναβάθμιση της δημόσιας ζωής.
Τέλος, η ΝΔ υπογραμμίζει ότι οι προτάσεις που θα περιγράψει είναι άμεσα εφαρμόσιμες, κοστολογημένες και αφορούν το σύνολο των Ελλήνων, «γατί η πολιτική της ΝΔ δεν είναι ταξική, είναι εθνική. Και με το σχέδιό της κανένας δεν θα μένει πίσω».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποια είναι η τελευταία μέρα προσφορών
«Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Στόχος η πλήρης αναβάθμιση με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS έως τον Αύγουστο του 2026
Η υπογραφή ενός νόμου είναι μια πράξη έγκρισης με πολιτικό βάρος
Πού παγώνουν οι άδειες Airbnb σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γιατί η άδεια δεν ακολουθεί πλέον το ακίνητο
Σε πλήρη εξέλιξη η διαβούλευση με κοινωνικούς εταίρους - Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
Το υπουργείο Οικονομικών επιστρατεύει ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, πελατολόγιο και ψηφιακή κάρτα εργασίας παντού
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Η αντίληψη της εξουσίας ως συναδελφική αλληλεγγύη
Ο πρωθυπουργός μίλησε για ΗΠΑ–ΕΕ, Γροιλανδία, κοινή άμυνα και το Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές
Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα
Αύξηση 15,1% στις εκταμιεύσεις – Επτά στα δέκα καταναλωτικά δάνεια μέσω e-banking και m-banking
Νομοσχέδιο για λιγότερη γραφειοκρατία, ταχύτερες διαδικασίες και λύσεις «καθημερινής τρέλας» στο Δημόσιο
Εκπτώσεις σε 35 χώρες, ταξίδια, πολιτισμό και online αγορές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.