- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ένας αστυνομικός της ΔΙΑΣ συνελήφθη για τη ληστεία στον Πάνο Καλλίτση
Χειροπέδες σε δύο ακόμα συνεργούς τους, εκ των οποίων ο ένας σεσημασμένος κακοποιός
Ένας αστυνομικός της ΔΙΑΣ κι ένας σεσημασμένος κακοποιός είναι μεταξύ των συνολικά τριών συλληφθέντων για την ένοπλη ληστεία εις βάρος του γνωστού hair stylist και μακιγιέρ Πάνου Καλλίτση έξω από το σπίτι του στον Λυκαβηττό.
Ο γνωστός κομμωτής αργά χθες το βράδυ πήγε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση και αναγνώρισε τους δυο ληστές στα πρόσωπα του αστυνομικού και του κακοποιού.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τον περασμένο Ιανουάριο, ο αστυνομικός και ο κακοποιός είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του κομμωτή στο Λυκαβηττό και τον πυροβόλησαν μπροστά στα μάτια της γυναίκας του για να του αρπάξουν τη τσάντα που είχε μαζί του με μεγάλο χρηματικό ποσό.
Η σύζυγος του κομμωτή είχε ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ και το θύμα μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο ενώ οι δράστες για άγνωστο λόγο δεν πήραν τελικά την τσάντα με τα χρήματα.
Έπειτα από πέντε μήνες ερευνών, οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη των δραστών. Πέρασαν χειροπέδες σε τρία άτομα. Πρόκειται για έναν αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, έναν γνωστό ποινικό ο οποίος μάλιστα είχε αποφυλακιστεί λίγο καιρό πριν από τη ληστεία έχοντας εκτίσει ποινή για ληστείες και κλοπές, αλλά και για έναν αραβόφωνο ο οποίος είχε βοηθητικό ρόλο.
Μέσα στην ημέρα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προσωρινές αλλαγές σε διαδρομές λεωφορείων, τρόλεϊ και τραμ
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε ισχύ
H δόνηση έγινε αισθητή σε περιοχές της Ηπείρου και της Θεσσαλίας και στα νησιά του Ιονίου
Η ανακοίνωση του ΚΘΒΕ για τον θάνατο του ηθοποιού
Πόσοι επαναπατρισμοί έχουν γίνει συνολικά από τις 3 Μαρτίου
Στα χρόνια της Μεταπολίτευσης αναδείχθηκε σε μία από τις σημαντικότερες δημοσιογραφικές φωνές της εποχής
Το σημερινό σκίτσο του
Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά θέματα υγείας
«Καταλύτης η πλήρης εφαρμογή του νέου ΚΟΚ»
Παράλληλα κατατέθηκαν και παράβολα της τάξης των 600.000 ευρώ
Αφέθη ελεύθερος με περιοριστικούς όρους
Σπιτονοικοκύρης εντόπισε νεκρή γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής σε διαμέρισμα στα Χανιά - Έρευνα των Αρχών
Έφοδος της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος σε σπίτι συνταξιούχου γιατρού - Κατασχέθηκε παράνομο υλικό
Τι ισχύει για εισιτήρια και αλλαγές
Στο σημείο έχει διακοπεί η κυκλοφορία
Eίχε προβλεφθεί και υπήρχε υποστήριξη στο τηλεφωνικό κέντρο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.