Αναζήτηση Φεστιβάλ

  • Νέα event
  • Όλα τα event
  • Κατηγορία event
  • Όλοι οι χώροι
  • Κατηγορία χώρων
  • Περιοχές

Athens Photo Festival 2020

Ειδος: Φεστιβάλ
Athens Photo Festival 2020

Το Athens Photo Festival, πιστό στο καθιερωμένο ραντεβού του, θα αποτελέσει για ακόμα μια χρονιά τη μεγάλη γιορτή της φωτογραφίας και του σύγχρονου οπτικού πολιτισμού στην Ελλάδα. Mε εμφανή προσανατολισμό στη σύγχρονη φωτογραφία, το Φεστιβάλ επικεντρώνεται με διάθεση διερευνητική και κριτική στα ζητήματα και τους προβληματισμούς της σημερινής κοινωνικής πραγματικότητας, αναδεικνύοντας το ρόλο της φωτογραφίας και του οπτικού πολιτισμού.

Η φετινή διοργάνωση διασταυρώνει φωτογραφικά έργα, βίντεο και εγκαταστάσεις 100+ καταξιωμένων και ανερχόμενων καλλιτεχνών από 35 χώρες, ενισχύοντας τον καλλιτεχνικό, κοινωνικό και πολιτικό διάλογο, καθώς και τον πειραματισμό με διάφορα οπτικά μέσα. Το κεντρικό πρόγραμμα των εκθέσεων του φεστιβάλ εκτείνεται στους δύο ορόφους του Μουσείου Μπενάκη / Πειραιώς 138 και αναπτύσσεται σε περισσότερα από 2.000 τ.μ.

Παράλληλα με το εκθεσιακό πρόγραμμα και τις δια ζώσης δράσεις, το φεστιβάλ ενσωματώνει ένα σύνολο διαδικτυακών πρωτοβουλιών -δράσεις δικτύωσης, εκπαιδευτικά προγράμματα, ομιλίες, παράλληλες εκδηλώσεις- που διευρύνουν το διάλογο και ενισχύουν την ανοιχτή και ισότιμη συμμετοχή.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του Athens Photo Festival 2020, δείτε εδώ.

#AthensPhotoFestival2020

Που συμβαινει

Μουσείο Μπενάκη - Κτήριο Οδού Πειραιώς
Από 17/09 έως 15/11
κάθε Πέμπτη, κάθε Κυριακή 10:00-19:00
κάθε Παρασκευή, κάθε Σάββατο 10:00-23:00
Εισιτήρια: €8(ενιαίο), €4(μειωμένο).
Μουσείο Μπενάκη - Κτήριο Οδού Πειραιώς
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5