- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τα τεριέ του Johnny Depp έφυγαν από την Αυστραλία
Εγκαίρως για να γλιτώσουν την ευθανασία
Τα κατοικίδια τεριέ του Γιορκσάιρ που ανήκουν στον Johnny Depp έφυγαν αεροπορικώς από την Αυστραλία για τις Ηνωμένες Πολιτείες εγκαίρως για να γλιτώσουν την ευθανασία. Τα δύο σκυλάκια, Pistol και Boo, εν αγνοία τους προκάλεσαν διεθνές ζήτημα όταν ο ιδιοκτήτης τους και σταρ του Χόλιγουντ αμέλησε να τα δηλώσει στις τελωνειακές αρχές της Αυστραλίας και να βγάλει τα απαραίτητα πιστοποιητικά και την απαιτούμενη άδεια.
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης της Αυστραλίας, Barnaby Joyce, ο οποίος απείλησε με απέλαση ή θανάτωση τα δύο τεριέ, έγραψε στο Twitter: «Τα σκυλιά έφυγαν». Ο Johnny Depp βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της νέας ταινίας των «Πειρατών της Καραϊβικής». Ο υπουργός δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει αν το ζεύγος Depp - Heard έφυγαν με τα σκυλιά τους αλλά σύμφωνα με μία πληροφορία το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ αποχαιρέτησε τα ζώα στο αεροδρόμιο και αυτά ταξίδεψαν με ιδιωτικό τζετ από το αεροδρόμιο του Μπρισμπέιν. Ο Depp είχε στη διάθεσή του 50 ώρες για να γλιτώσει τη ζωή των σκύλων του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ίδιο πρόγραμμα, οι παραγωγοί του και η ίδια καθημερινή σχέση με τους ακροατές του, μέσα από το site, το ανεξάρτητο app, το live streaming και τις ψηφιακές πλατφόρμες ακρόασης.
Η εικόνα προκάλεσε έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο πρώην άσος των ΗΠΑ συμπαρουσιάζει με τους Τιερί Ανρί και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
«Πέρασα την πιο δύσκολη βδομάδα της αποκατάστασής μου μέχρι στιγμής...»
Η καθαρή περιουσία του φθάνει τα 2,6 δισεκατομμυρίων δολάρια
Οι τέσσερις γνώριμοι και οι τρεις νέες προσθήκες
«Είμαι αυθόρμητη και αληθινή» είπε η δημοσιογράφος
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.