- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δήμητρα Παπαδοπούλου: Αποφάσισα να πάρω το πτυχίο όταν άκουσα ότι διαγραφούν αιώνιους φοιτητές
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Η Δήμητρα Παπαδοπούλου ανέφερε στην εκπομπή «Buogiorno» πως η Δανάη Λουκάκη την ώθησε να ολοκληρώσει τις σπουδές της
Πτυχίο στα 63 της πήρε η Δήμητρα Παπαδοπούλου και δήλωσε πως ο πατέρας της ήθελε πολύ να τη δει να αποφοιτά, ενώ εξήγησε πως το πήρε απόφαση όταν άκουσε ότι διαγράφονταν οι αιώνιοι φοιτητές.
Η Δήμητρα Παπαδοπούλου ανέφερε στην εκπομπή «Buogiorno» την Τετάρτη 27 Μαΐου πως η Δανάη Λουκάκη την ώθησε επίσης να ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Ελληνική και στην Αγγική Φιλολογία: «Πήρα το πτυχίο μου και στην Ελληνική και στην Αγγλική Φιλολογία, παρακαλώ. Τώρα το έχω στο χέρι. Νιώθω καλά. Δεν το περίμενα κι εγώ να γίνει. Το πήρα απόφαση και έγινε. Είχα αφήσει τρία μαθήματα και όταν άκουσα ότι θα διαγραφούν οι αιώνιοι φοιτητές είπα ότι δεν έχω πια περιθώρια. Συναντήθηκα με τη Δανάη Λουκάκη, που της χρωστάω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, την ηθοποιό και φίλη, η οποία μου είπε "τελείωνε, πήγαινε να το πάρεις" και έτσι με ώθησε», είπε.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Για την ανάρτηση που έκανε ανακοινώνοντας το ευχάριστο νέο, όπου έγραψε «Μπαμπά, πήρα πτυχίο», δήλωσε στη συνέχεια: «Ο μπαμπάς μου ήθελε πολύ να με δει να αποφοιτώ, αλήθεια είναι αυτό. Γιατί υπήρχε εκκρεμότητα μεγάλη από εκεί και την έκλεισα. Αν υπάρχει ψυχή είναι χαρούμενη. Αν δεν υπάρχει είμαι εγώ χαρούμενη».
Όσον αφορά στα σχέδιά της μετά την αποφοίτησή της, η Δήμητρα Παπαδοπούλου ανέφερε πως δεν σκοπεύει να ασχοληθεί με τη διδασκαλία: «Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια. Το πολύ πολύ να ασχοληθώ με κανένα μάθημα στην ψυχολογία στο Καποδιστριακό, αν μου μείνει καιρός να δώσω εκεί πέρα, να δω, γιατί μ’ ενδιαφέρει πολύ αυτό το κομμάτι», είπε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η δημοσιογράφος θα παρουσιάζει και ενημερωτική εκπομπή
Το αφιέρωμα στις άγνωστες πτυχές της σπουδαίας Ελληνίδας ηθοποιού
«Χαιρετώ σας λοιπόν κι εύχομαι να ανταμώσουμε ξανά σε νέα ταξίδια» - Η ανάρτηση του δημοσιογράφου
Συντετριμμένοι οι συνεργάτες της στη σειρά
7 μήνες μετά την παραίτησή του για το «εκτός γραμμής» πρωτοσέλιδο για τις σχέσεις Φάμελλου - Τσίπρα
Τι θα δούμε στα οκτώ επεισόδια
Η ανακοίνωση για την υγεία του
«Βρεθήκαμε στη Νίκαια, βρεθήκαμε κάτω από το Παναθηναϊκό Στάδιο»
Μύκονος, Σαντορίνη και η ζέστη του καλοκαιριού που συνεχίζει να εκπλήσσει
Σκηνές με τον αγαπημένο ηθοποιό και δηλώσεις από τους συνεργάτες του
Τι αποκαλύπτουν δύο νέες έρευνες της διαΝΕΟσις για τη σχέση των Ελλήνων με τα ΜΜΕ και την παραπληροφόρηση
Ο παρουσιαστής ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1
Ο παρουσιαστής θα βρίσκεται στο ίδιο κανάλι για τα επόμενα δύο χρόνια
Η Καστοριά και η Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο του διεθνούς διαλόγου για το μέλλον των ΜΜΕ και της επικοινωνίας
Το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα θα είναι ένα καθημερινό μαγκαζίνο
Με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη
Το φινάλε είχε έντονη συναισθηματική φόρτισ
Οι αιχμές του παρουσιαστή για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά στον ΑΝΤ1
Έναν μήνα μετά το πρόωρο φινάλε της εκπομπής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.