- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μετά τον Παΐσιο, έρχονται στην τηλεόραση οι βίοι 4 Αγίων
Τα ονόματα των ηθοποιών που ακούγονται, πότε και πού αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα οι νέες σειρές
Η επιτυχία της σειράς «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον Ουρανό» φέρνει κι άλλες παρόμοιες παραγωγές στα κανάλια
Αναμφισβήτητα, η σειρά για τη ζωή και το έργο του Αγίου Παϊσίου σημείωσε μεγάλη επιτυχία στους τηλεοπτικούς δέκτες και υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης σε σχέση με άλλες τηλεοπτικές απόπειρες την προηγούμενη σεζόν.
Ο «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον Ουρανό» που προβλήθηκε στο Mega φαίνεται ότι άνοιξε τον δρόμο όχι για μία, ούτε για δύο, αλλά για τέσσερις τηλεοπτικές παραγωγές που θέμα τους έχουν τον βίο κάποιου αγίου ή αγίας, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται και ονόματα επιτυχημένων ηθοποιών που κατά πάσα πιθανότητα έχουν αποδεχθεί τους αντίστοιχους ρόλους.
Τις νέες παραγωγές, όπως ακούγεται, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να τις παρακολουθήσει κατά τη διάρκεια της νέας τηλεοπτικής σεζόν και ενώ το Mega φαίνεται να έχει ήδη «κλείσει» κάποια από αυτές τις παραγωγές, φέτος αναμένεται να υπάρξει... ιερός ανταγωνισμός, καθώς και άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν μπει στον κύκλο των συζητήσεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έφερε στο φως το «Τηλέραμα» κεντρικό ρόλο στη χρηματοδότηση των νέων παραγωγών θρησκευτικού χαρακτήρα έχει το ίδρυμα «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός», το οποίο είχε καθοριστική συμβολή και στην επιτυχημένη σειρά για τον Άγιο Παΐσιο.
Ωστόσο, ποιοι άγιοι θα συγκινήσουν το τηλεοπτικό χριστεπώνυμο πλήθος φέτος; Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι νέες σειρές επικεντρώνονται στους βίους των Αγίου Ιωσήφ του Ησυχαστή και Αγίου Πoρφυρίου του Καυσοκαλυβίτη, ενώ σειρά έχουν πάρει και ο Άγιος Νεκτάριος καθώς και η Αργυρώ, η Αρχόντισσα της Σπιναλόγκας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα» - Η ανακοίνωση του Ομίλου
Όσα έγραψε ο μετεωρολόγος για το τέλος της συνεργασίας του με το κανάλι
Επιστροφή στα παλιά τηλεοπτικά λημέρια
Πέθανε σε ηλικία 57 ετών ο γνωστός τραγουδιστής
Μια μικρή ιστορική αναδρομή στην καλτ πλευρά της ελληνικής τηλεόρασης που έγινε συλλογική απόλαυση
Πώς φτιάχτηκε μια συνταγή αυθεντικής ελληνικής τηλεοπτικής καλτίλας
Στις νύχτες των αισθήσεων και των παραισθήσεων, υπήρξε μία εκπομπή που δίδαξε αγνό, ελληνικό καλτ χωρίς περιορισμούς και αναχώματα
Ο Τζέρι Σπρίνγκερ έκανε την trash TV παγκόσμιο φαινόμενο και το όνομά του συνώνυμο των οικογενειακών καβγάδων
Όλοι τον θυμούνται ως «Μίστερ Μπούτια», όμως ήταν ένας ταλαιπωρημένος άνθρωπος που βρήκε καταφύγιο στα τηλεοπτικά στούντιο της ελληνικής καλτίλας
Από το «Το Φτυάρι» και το TV Magic στο TikTok
Η παρουσιάστρια εδώ και χρόνια γνωρίζει νέες δόξες μέσα από το YouTube και το Tik Tok και υπάρχει λόγος γι’ αυτό
Υπήρχαν εποχές που μέσα στο λουμπεναριό και την αλητεία η ελληνική τηλεόραση έγραφε ιστορία
Νέα τηλεοπτική στέγη μετά την αποχώρησή της από το OPEN
Τα μυστικά των νέων επεισοδίων - Κάποιοι κάνουν νέα αρχή, κάποιοι αλλάζουν συνήθειες
Έχει ταυτοποιηθεί ένα ακόμη άτομο
Η ανακοίνωση του καναλιού
Η γλυκιά διακοπή σκόρπισε χαμόγελα στον τηλεοπτικό αέρα
Τριάντα επτά χρόνια μετά την πρώτη προβολή του «Στο Κάμπινγκ»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.