- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιάννης Σαββιδάκης: Τι αποκάλυψε για τα χρήματα που έπαιρνε στο Your Face Sounds Familiar
Τι είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Γιάννης Σαββιδάκης: Τι αποκάλυψε για τα χρήματα που έπαιρνε στο Your Face Sounds Familiar
Για την απόφαση να μην επαναλάβει την τηλεοπτική επιτυχία μετά το σίριαλ «Της Ελλάδος τα παιδιά» αλλά και τη συμμετοχή στο YFSF μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σαββιδάκης.
Καλεσμένος σε εκπομπή της ΕΡΤ, ο Γιάννης Σαββιδάκης αποκάλυψε πως «μετά της «Ελλάδος τα παιδιά» θα έμπλεκαν πολύ περισσότερο τα πράγματα αν συνέχιζα να κάνω τον ηθοποιό και είχα πάρα πολλές προτάσεις. Αυτό που έκανα όμως ήταν τόσο φωτεινό που δεν ήθελα να το σκοτεινιάσω με άλλα πράγματα ή να του μπερδέψω την λάμψη με άλλες λάμψεις. Ήθελα να είναι μονοχρωμία, μονολιθικό».
«Έχω καταλάβει ότι πολλές φορές η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός του κόσμου, βασίζεται περισσότερο στα όχι που θα πεις παρά στα ναι. Δηλαδή δεν έχω αναλωθεί, δεν έχω φαγωθεί, δεν έχω επαναληφθεί με αποτέλεσμα να μπορώ να κάνω πάρα πολλά πράγματα. Όπως έκανα στο YFSF που δεν το περίμενε κανείς ότι θα πάω. Πήγα όμως, έκανα αυτό που έκανα, κέρδισα και έφυγα», πρόσθεσε.
«Τα όχι τα λες γιατί δεν σε καλύπτει κάτι, δεν το κάνεις για κάποιον άλλο λόγο. Είναι ενστικτώδες αυτό, δεν μπορώ να πω τίποτα. Πάντως έκανα αυτό στο YFSF και κέρδισα, μετά ήταν ένα άλλο YFSF All Star στο οποίο δεν ήθελα να πάω αν και δέχθηκα πρόταση. Λεφτά έχει το Survivor. Το YFSF ήταν φιλανθρωπικό και εμείς παίρναμε έναν μισθό. Δεν πήραμε χρήματα από αυτό», κατέληξε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η δημοσιογράφος θα παρουσιάζει και ενημερωτική εκπομπή
Το αφιέρωμα στις άγνωστες πτυχές της σπουδαίας Ελληνίδας ηθοποιού
«Χαιρετώ σας λοιπόν κι εύχομαι να ανταμώσουμε ξανά σε νέα ταξίδια» - Η ανάρτηση του δημοσιογράφου
Συντετριμμένοι οι συνεργάτες της στη σειρά
7 μήνες μετά την παραίτησή του για το «εκτός γραμμής» πρωτοσέλιδο για τις σχέσεις Φάμελλου - Τσίπρα
Τι θα δούμε στα οκτώ επεισόδια
Η ανακοίνωση για την υγεία του
«Βρεθήκαμε στη Νίκαια, βρεθήκαμε κάτω από το Παναθηναϊκό Στάδιο»
Μύκονος, Σαντορίνη και η ζέστη του καλοκαιριού που συνεχίζει να εκπλήσσει
Σκηνές με τον αγαπημένο ηθοποιό και δηλώσεις από τους συνεργάτες του
Τι αποκαλύπτουν δύο νέες έρευνες της διαΝΕΟσις για τη σχέση των Ελλήνων με τα ΜΜΕ και την παραπληροφόρηση
Ο παρουσιαστής ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1
Ο παρουσιαστής θα βρίσκεται στο ίδιο κανάλι για τα επόμενα δύο χρόνια
Η Καστοριά και η Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο του διεθνούς διαλόγου για το μέλλον των ΜΜΕ και της επικοινωνίας
Το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα θα είναι ένα καθημερινό μαγκαζίνο
Με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη
Το φινάλε είχε έντονη συναισθηματική φόρτισ
Οι αιχμές του παρουσιαστή για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά στον ΑΝΤ1
Έναν μήνα μετά το πρόωρο φινάλε της εκπομπής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.