- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κατερίνα Παναγοπούλου για Κυριαζίδη: «Δελτίο επιτρέπεται να λέω επειδή δεν έχω κάνει παιδί;»
Mε αφορμή το άηθες σχόλιο του βουλευτή της ΝΔ
Κατερίνα Παναγοπούλου: Το σχόλιο για Δημήτρη Κυριαζίδη
«Δελτίο δεν ξέρω αν επιτρέπεται να λες, αν δεν έχεις κάνει παιδί, μια και δεν έχω κάνει εγώ παιδί», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος, Κατερίνα Παναγοπούλου σχολιάζοντας έμμεσως πλην σαφώς το περιστατικό με τον Δημήτρη Κυριαζίδη.
Έτσι λοιπόν, η κεντρική παρουσιάστρια του Mega Κατερίνα Παναγοπούλου αναφέρθηκε με δόση ειρωνείας στο άηθες σχόλιο κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου συμπληρώνοντας ειρωνικά:«πάλι καλά που δεν μας περιέγραψε μέσα στη Βουλή και τη διαδικασία που χρειάζεται για να κανεις παιδί».
Στο τέλος της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ, Δημήτρης Κυριαζίδης απευθυνόμενος προς την κα Κωνσταντοπούλου την ώρα που ήταν στο βήμα έκανε ένα απαράδεκτο σχόλιο, λέγοντας: «κάνε κανένα παιδί».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός ενοχλήθηκε έντονα από το απαράδεκτο σχόλιο του βουλευτή Δράμας της ΝΔ μετά το απαράδεκτο σχόλιο κατά της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωής Κωνσταντοπούλου που προκάλεσε διακομματικό σάλο.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη ο οποίος ανακοίνωσε ότι ο βουλευτής παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ με το ερώτημα περί διαγραφής του.
Ο πρόεδρος της Βουλής ανακοίνωσε ότι «ύστερα από επικοινωνία που είχα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, υπό την ιδιότητα του ως προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής κύριος Κυριαζίδης παραπέμφθηκε, σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, στην επιτροπή Δεοντολογίας με το ερώτημα της διαγραφής» και προσέθεσε: «Προσωπικά δε, στο πρόσωπο της προέδρου κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου, ως πρόεδρος του Σώματος, θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλες τις κυρίες συναδέλφους και από όλες τις Ελληνίδες γυναίκες».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η εκπομπή μας ολοκληρώθηκε πρόωρα χωρίς να μπορέσουμε να σας αποχαιρετήσουμε» - Η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα
Η συμφωνία συμπεριλαμβάνει την ιστορική εφημερίδα La Repubblica
Δύο φορές στη Μενεγάκη πήγα με τη μάσκα, λέει ο Κώστας Τερζάκης
Τι αποφάσισε ο τηλεοπτικός σταθμός για τα επεισόδια του Cash or Trash που έχουν ήδη γυριστεί
Από την ατομική ανθεκτικότητα στη θεσμική ρύθμιση
Απρόοπτο στη σκηνή του J2US με τον Σκουλό να χάνει τους στίχους αλλά να επανέρχεται δυναμικά
Η παρουσιάστρια άνοιξε την αυλαία με προσωπικά λόγια και πρώτο καλεσμένο τον Καπουτζίδη
Έκκληση για αναστολή της διακοπής του ελληνικού προγράμματος από τον Πρόεδρο της Βουλής- Θέμα πολιτιστικής διπλωματίας
Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Variety για τις αλαζονικές συμπεριφορές και την έλλειψη σεβασμού
Εσείς θα απαντούσατε σε αυτή την ερώτηση του Εκατομμυριούχου;
Το BBC επικαλείται οικονομικές πιέσεις και καταργεί τα πρωτοποριακά LGBTQ+ dating shows
Ποια άλλη εκπομπή μετατοπίζεται στο πρόγραμμα του καναλιού
Petition στη Bundestag ζητά να ανασταλεί το κλείσιμο του ελληνικού προγράμματος της DW το 2027
Ο Γιώργος Παυριανός αφηγείται τις μοναδικές στιγμές που έζησε κοντά του
Επιτήδειοι χρησιμοποιούν λογότυπα μεγάλων ΜΜΕ, όπως το Euronews, παραποιώντας αυθεντικά βίντεο
Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος σε σημαντικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η εξαγορά αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ομίλου μετά την αγορά του Politico
Μιλήσαμε με τη γνωστή YouTuber για την επικαιρότητα και τα όρια του χιούμορ, την ευθύνη του δημιουργού και τον σεξισμό στα social media
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.