- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιώργος Καπουτζίδης: Kάποιοι δεν ήθελαν να ακούγεται η φωνή μου στην Eurovision
Tι είπε για τον λόγο αποχώρησης του
Γιώργος Καπουτζίδης: Kάποιοι δεν ήθελαν να ακούγεται η φωνή μου στην Eurovision
Ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε στην απουσία του από την παρουσίαση της Eurovision τονίζοντας ότι υπήρχαν διαφορές ως προς τον τρόπο διεξαγωγής.
Μιλώντας για την Εurovision, o Γιώργος Καπουτζίδης εξομολογήθηκε τα εξής: «Για την Eurovision είχαμε μια πρώτη συνάντηση, η οποία ήταν σε πολύ ωραίο κλίμα με τον κύριο Γιάννη Παπαδόπουλο και τον Κώστα Παπαβασιλείου. Ήταν πολύ ευχάριστο που με κάλεσαν στο Εθνικό Τελικό. Νιώθω ότι αν μπορεί και η Μαρία Κοζάκου και με δεδομένο ότι νιώθω πως οι συνθήκες και η όλη κατάσταση έχει αλλάξει πολύ, προς αυτό που εγώ θεωρώ καλύτερο και σωστό, ναι είναι κάτι το οποίο θα σκεφτόμουν. Δεν θα το έκανα μόνος μου ή με κάποιον άλλον. Θα το έκανα μόνο με τη Μαρία. Θα ξαναγύριζα γιατί νιώθω ότι είναι πιο σωστές οι συνθήκες τώρα, οι συνθήκες που έχει δημιουργήσει η ΕΡΤ. Εγώ νιώθω ότι οι συνθήκες είχαν λίγο χαλάσει και δεν θέλω να πω περισσότερα πράγματα. Ας πούμε μόνο αυτό. Εγώ έλεγα πάντα να κάνουμε ελληνικό τελικό. Αυτό ακριβώς επειδή το έλεγα, με έβαλε σε δυσμένεια. Κάποιοι δεν ήθελαν να ακούγεται αυτή η φωνή, αυτό το οποίο έλεγα εγώ, να κάνουμε ελληνικό τελικό. Ήθελαν να μην ακούγεται αυτή η φωνή κι έτσι δημιουργήθηκαν κάποιες συνθήκες οι οποίες δεν ήταν ευνοϊκές για μένα».
Σε προηγούμενη συνέντευξη του, ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε μιλήσει εκ νέου για τον λόγο που πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την παρουσίαση της Eurovision. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι: «Από κει και πέρα μπορώ να σας πω ότι ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που γράφει ωραία πράγματα… Δεν έφυγα γιατί βαριόμουν! Έφυγα γιατί όταν κατάλαβα ότι από την ΕΡΤ δεν με ήθελαν κάποιοι άνθρωποι, κατάλαβα ότι πρέπει να φύγω. Νομίζω ότι από το 2021 δεν με ήθελαν πολύ και το 2022 εκδηλώθηκε περισσότερο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τελικά, είδαμε Netflix ή ΑΙ;
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ με τα ονόματα των κριτών
Η δημοσιογράφος θα παρουσιάζει και ενημερωτική εκπομπή
Το αφιέρωμα στις άγνωστες πτυχές της σπουδαίας Ελληνίδας ηθοποιού
«Χαιρετώ σας λοιπόν κι εύχομαι να ανταμώσουμε ξανά σε νέα ταξίδια» - Η ανάρτηση του δημοσιογράφου
Συντετριμμένοι οι συνεργάτες της στη σειρά
7 μήνες μετά την παραίτησή του για το «εκτός γραμμής» πρωτοσέλιδο για τις σχέσεις Φάμελλου - Τσίπρα
Τι θα δούμε στα οκτώ επεισόδια
Η ανακοίνωση για την υγεία του
«Βρεθήκαμε στη Νίκαια, βρεθήκαμε κάτω από το Παναθηναϊκό Στάδιο»
Μύκονος, Σαντορίνη και η ζέστη του καλοκαιριού που συνεχίζει να εκπλήσσει
Σκηνές με τον αγαπημένο ηθοποιό και δηλώσεις από τους συνεργάτες του
Τι αποκαλύπτουν δύο νέες έρευνες της διαΝΕΟσις για τη σχέση των Ελλήνων με τα ΜΜΕ και την παραπληροφόρηση
Ο παρουσιαστής ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1
Ο παρουσιαστής θα βρίσκεται στο ίδιο κανάλι για τα επόμενα δύο χρόνια
Η Καστοριά και η Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο του διεθνούς διαλόγου για το μέλλον των ΜΜΕ και της επικοινωνίας
Το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα θα είναι ένα καθημερινό μαγκαζίνο
Με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη
Το φινάλε είχε έντονη συναισθηματική φόρτισ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.