- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Η απάντηση της σεναριογράφου του «Υπάρχω» για την αμοιβή του Χρήστου Μάστορα
«Δεν φανταζόμασταν αυτό που συμβαίνει» είπε για τη μεγάλη αποδοχή που είχε η ταινία
Χρήστος Μάστορας: Η απάντηση της σεναριογράφου του «Υπάρχω» για την αμοιβή του τραγουδιστή - «Δεν φανταζόμασταν αυτό που συμβαίνει»
Για την ταινία για τον Στέλιο Καζαντζίδη με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μάστορα μίλησε η σεναριογράφος της ταινίας «Υπάρχω» Κατερίνα Μπέη. Η Κατερίνα Μπέη μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno»και σχολίασε τη μεγάλη επιτυχία της ταινίας και στις θετικές κατά κύριο λόγο κριτικές που γίνονται.
Μάλιστα, απάντησε στα δημοσιεύματα για το υπέρογκο ποσό που φέρεται να λαμβάνει ως αμοιβή ο Χρήστος Μάστορας για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο ως Στέλιος Καζαντζίδης.
«Ελπίζαμε να πάει καλά η ταινία, δεν φανταζόμασταν αυτό που συμβαίνει, είχε πολύ καιρό να συμβεί στις αίθουσες σε ελληνική ταινία. Ελπίζαμε ότι θα ενδιέφερε τον κόσμο και να ήταν μια καλή αφορμή να γνωρίσουν τον Στέλιο Καζαντζίδη και οι νεότερες γενιές, κάτι το οποίο πιστεύω συμβαίνει, και αυτό πιστεύω οφείλεται στον Χρήστο Μάστορα, που είναι πολύ αγαπητός», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Μπέη.
«Οι μισοί πάνε στις αίθουσες για να δουν τον Μάστορα και οι άλλοι μισοί τον Καζαντζίδη. Στο τέλος φεύγουν όλοι τραγουδώντας Καζαντζίδη. Ο Στέλιος Καζαντζίδης εκπροσωπεί μεγάλο μέρος του ελληνισμού, και πολλές ομάδες ελληνισμού, τους Πόντιους, τους ξενιτεμένους, τους νοσταλγούς του τότε», επισήμανε στη συνέχεια η σεναριογράφος.
Την αμοιβή τη γνωρίζει ο παραγωγός και ο λογιστής, είπε η σεναριογράφος του «Υπάρχω»
«Την αμοιβή και αυτά τα γνωρίζει ο παραγωγός και ο λογιστής, αλλά και ίδιος. δεν γνωρίζω κάτι. Ας μην κεφαλαιοποιούμε μία προσπάθεια που ο κόσμος έχει αγκαλιάσει και στηρίζει τους κινηματογράφους που περνούν κρίση», πρόσθεσε η Κατερίνα Μπέη.
«Δεν χρεώνομαι μόνη μου την επιτυχία της ταινίας. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν εργαστεί γι’ αυτό. Η εταιρεία παραγωγής μας επέλεξε και εμείς στηρίζουμε ο ένας τον άλλον», κατέληξε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Τι ζητά από την πλατφόρμα η γυναίκα;
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Η λαμπερή είσοδος στο πλατό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.