- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στέλιος Ρόκκος σε Γρηγόρη Αρναούτογλου: Είπες στη Λελέ «μη σε ξαναδώ με αυτόν»
Η συνέντευξη του τραγουδιστή στο «The 2night show» - Γιατί εξαφανίστηκε από το τραγούδι για 6 χρόνια
Στέλιος Ρόκκος: Η συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου - Τι είπε για τη γυναίκα του, Λελέ και την εξαφάνισή του από το τραγούδι για 6 χρόνια
Συνέντευξη στην εκπομπή «The 2night show» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου έδωσε ο Στέλιος Ρόκκος και εξήγησε τον λόγο που απομακρύνθηκε από το τραγούδι στο παρελθόν για έξι χρόνια, ενώ αποκάλυψε και την αντίδραση του παρουσιαστή όταν έμαθε για πρώτη φορά ότι είχε σχέση με τη Λελέ Γκόφα.
Ο τραγουδιστής στη συζήτηση που είχε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ανέφεραν τη Λελέ Γκόφα, με την οποία ο παρουσιαστής ήταν φίλος πριν εκείνη γίνει ζευγάρι με τον τραγουδιστή. Μάλιστα, ο Στέλιος Ρόκκος είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Όταν με πρωτοείδες με τη Λελέ και αυτήν κοιτούσες πρώτα, της είπες μακριά από αυτόν ή πρόσεχε με αυτόν ή μη σε ξαναδώ με αυτόν».
Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε για τη σχέση του με τη Λελέ Γκόφα
Για τη σχέση του με τη Λελέ Γκόφα του, που μετράει 14 χρόνια είπε: «Μας την έχει δώσει με τη Λελέ και έχουμε πάρει μια μηχανή και γυρνάμε όλον τον κόσμο. Έχει συζητήσει να κάνουμε ταξιδιωτική εκπομπή αλλά όχι τόσο σοβαρά όσο θα ήθελα. Θα με εξιτάρει από το στιγμή που δεν χάσω το ταξίδι. Το δεύτερο που ακόμα φρενάρει είναι ότι στέκονται σε εμένα και όχι στην ιδέα. Όταν νιώσω ότι αυτό το πράγμα έχει βρεθεί η κατάλληλη παρέα που πιστεύει σε αυτό θα το κάνω. Είναι πολύ σημαντική για εμένα και αυτό το κέρδισε με τον χρόνο. Αυτό που βιώνω εγώ το βιώνει κι εκείνη, κάποια πράγματα που εγώ δεν μπορώ να διαπραγματευτώ».
Στέλιος Ρόκκος: Γιατί «εξαφανίστηκε» από το τραγούδι για 6 χρόνια
Ο Στέλιος Ρόκκος σχολίασε και την περίοδο που απομακρύνθηκε από το τραγούδι για να ταξιδεύει. «Εξαφανίστηκα συνειδητά για έξι χρόνια το 2002. Με είχε πιάσει τρέλα να ταξιδέψω την Ελλάδα με καΐκι, το έκανα 5-6 φορές, μετά έφτιαξα το σπίτι στη Λήμνο. Και τώρα έχω εξαφανιστεί γιατί έχω την ανάγκη να κάνω άλλα πράγματα. Αν κάτι το αφήνεις σε αφήνει κι αυτό και μετά θέλει τεράστιο αγώνα. Εγώ ύστερα από τόσα χρόνια δεν θέλω τόσο αγώνα. Έχω πάρα πολλά τραγούδια, το κάνω εκ του ασφαλούς πια. Τότε που το έκανα θέλει πολύ ρίσκο» ανέφερε.
Πάντως για την απόφαση του αυτή δε μετάνιωσε όπως είπε. «Δεν μετάνιωσα για τα χρόνια που έμεινα εκτός δουλειάς, πέρασα καταπληκτικά. Το πρόβλημα ήταν οικονομικό, ζορίστηκα πάρα πολύ. Ενώ θα μπορούσα να έχω πολλά λεφτά, εγώ δεν μπήκα σε αυτή τη διαδικασία, είπα ¨"θα πάω να γουστάρω". Σπίτι μου έχουν έρθει πολύ πλούσιοι άνθρωποι και όλοι έχουν παραδεχτεί ότι είμαι ο πιο πλούσιος από όλους».
Ο τραγουδιστής είπε ακόμα ότι στενοχωριεται πολύ που υπάρχει ανθρωποφαγία και πως «οι ειδήσεις δεν λένε τίποτα καλό και γι αυτό τις αποφεύγω».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λίγη ιστορία της απόλυτης νεανικής ίντριγκας που άφησε ιστορία στην τηλεόραση και επανέρχεται
Παγκόσμια έρευνα αποκαλύπτει τη δραματική μείωση δημοσιευμάτων παρά την έξαρση των περιστατικών κακοποίησης
Μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα στον Άλφα με τον Σταύρο Θεοδωράκη
«Η Μαρινέλλα ήταν δικός μου άνθρωπος», τόνισε η ηθοποιός
Το νέο καθεστώς δημοσιότητας - Όλες οι αλλαγές
Απόφαση-σταθμός στην Ιταλία για παράνομες χρεώσεις - Αποζημιώσεις έως και 500 ευρώ ανά συνδρομητή
«Είσαι υπέροχος» του είπε συγκινημένη η Μαρία Μπεκατώρου
Πότε κάνει πρεμιέρα το show μεταμορφώσεων
Ο διάσημος Βρετανός παρουσιαστής αποκαλύπτει ποιο πρόσωπο τον συγκλόνισε περισσότερο σε 35 χρόνια καριέρας
Το αρχειακό υλικό, η πολιτική ζωή, η δράση των διωκτικών αρχών και η συνέντευξη του Δημήτρη Κουφοντίνα
Επιστολές της Ένωσης Συντακτών σε πολιτικούς και συνδικάτα - Ζητείται στήριξη για τη συνέχιση
«Η εκπομπή μας ολοκληρώθηκε πρόωρα χωρίς να μπορέσουμε να σας αποχαιρετήσουμε» - Η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα
Η συμφωνία συμπεριλαμβάνει την ιστορική εφημερίδα La Repubblica
Δύο φορές στη Μενεγάκη πήγα με τη μάσκα, λέει ο Κώστας Τερζάκης
Τι αποφάσισε ο τηλεοπτικός σταθμός για τα επεισόδια του Cash or Trash που έχουν ήδη γυριστεί
Από την ατομική ανθεκτικότητα στη θεσμική ρύθμιση
Απρόοπτο στη σκηνή του J2US με τον Σκουλό να χάνει τους στίχους αλλά να επανέρχεται δυναμικά
Η παρουσιάστρια άνοιξε την αυλαία με προσωπικά λόγια και πρώτο καλεσμένο τον Καπουτζίδη
Έκκληση για αναστολή της διακοπής του ελληνικού προγράμματος από τον Πρόεδρο της Βουλής- Θέμα πολιτιστικής διπλωματίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.