TV & Media

Λαζόπουλος για Κασσελάκη: Είναι τουρίστας, θέλει χρόνο να μάθει

Σε συνέντευξη με αφορμή την επιστροφή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στο θέατρο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λάκης Λαζόπουλος: Σχολίασε τον Στέφανο Κασσελάκη και την κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ - «Έχει κάνει λάθος αγορά».
Ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη και τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ © NDP photo/Ανδρέας Νικολαρέας

Λάκης Λαζόπουλος: Είναι τουρίστας, θέλει χρόνο να μάθει ο Κασσελάκης

Ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε με καυστικό τρόπο στον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι είναι «τουρίστας» και "θέλει λίγο χρόνο για να μάθει".

Λαζόπουλος: "Έχει ξεκινήσει Θρησκευτικά, Γεωγραφία και σιγά - σιγά θα περάσει και στην Ιστορία".

Με αφορμή την επιστροφή του "Αλ Τσαντίρι Νιουζ" στο θέατρο, ο ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και Πάλι» με την Σίσυ Χρηστίδου.

Όταν ερωτήθηκε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε: "Είναι τουρίστας, τα βλέπει όλα καινούργια. Για σάτιρα μια χαρά είναι. Είναι τελείως άλλη κατάσταση, είναι american dream, τουρίστας. Αλλά ακόμη δεν μπορεί να ξέρει κανείς ποιος είναι. Επιμένω, είναι πολύ σύντομο το διάστημα για να ξέρουμε ποιος είναι. Τώρα είναι «αγάπη μου, όλοι μαζί, κι εσύ, έλα και εσύ θεία, πιάσε και το σκυλί, θα τα κάνουμε όλα μαζί θυμίζει την θεία από το Σικάγο στον χαρακτήρα" είπε μεταξύ άλλων.

Για να προσθέσει: "Από πολιτικό λόγο μαθαίνει, όπως είπε ο ίδιος. Έχει ξεκινήσει Θρησκευτικά, Γεωγραφία και σιγά - σιγά θα περάσει και στην Ιστορία. Μην τα θέλετε και όλα μαζί".

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.