TV & Media

Η συγκινητική ανάρτηση της Δώρας Χρυσικού για τα 3 χρόνια από τη διάγνωση του καρκίνου

«Μπήκα σε ένα θάλαμο χειρουργείου και βγήκα άλλη 12 ώρες μετά», γράφει η ηθοποιός

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δώρα Χρυσικού
Η Δώρα Χρυσικού για τα τρία χρόνια από τη διάγνωση του καρκίνου © NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Η Δώρα Χρυσικού για τα τρία χρόνια από τη διάγνωση του καρκίνου - Η ανάρτηση της ηθοποιού και η χαμογελαστή φωτογραφία

Η Δώρα Χρυσικού, με μία ανάρτησή της στο Instagram, μιλά για τη συμπλήρωση τριών ετών από την ημέρα που διαγνώστηκε με καρκίνο

Η Δώρα Χρυσικού συγκινεί μιλώντας για τα συναισθήματά της τρία χρόνια μετά τη διάγνωση καρκίνου

«Η μητέρα μου μου θύμισε σήμερα πως έχουμε επέτειο. Σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια έδωσα τη δυσκολότερη μάχη της ζωής μου, για να σώσω τη ζωή μου. Είναι παράδοξο πως 3 χρόνια μετά το 21 Μαΐου δεν χτύπησε καμπανάκι. Ίσως πάλι βέβαια και να μην είναι παράδοξο. Γιατί αυτό κάνει ο χρόνος, - ο χρόνος που περνάει από το τραύμα -, σε βάζει πάλι σε μια κατάσταση κανονικότητας. Γι αυτό για κάποιους ο χρόνος που περνάει είναι σύμμαχος κι όχι εχθρός», γράφει η Δώρα Χρυσικού και προσθέτει:

«Η μαμά μου μου πε "δεν θα την ξεχάσω ποτέ αυτή τη μέρα", εγώ όμως προσπαθώ να την ξεχάσω και να την αφήσω πίσω μου. Κι είναι πραγματικά συγκλονιστικό που ήμουν στις 21 Μαΐου του 2021 και που είμαι τώρα. Μπήκα σε ένα θάλαμο χειρουργείου και βγήκα άλλη 12 ώρες μετά. Σήμερα όμως , αυτή τη μέρα, ζώ και κάνω όνειρα, έχω ραντεβού για τη δουλειά, έκανα τη γυμναστική μου, μιλάω στο τηλέφωνο, θα πάω στην τράπεζα. Αυτές τις μικρές ρουτίνες που μόνο οι υγιείς μπορούν να απολαύσουν. Τρία χρόνια αγωνίας, αλλά και νικών προσωπικών, μεγάλης βουτιάς και μεγάλης αναγέννησης. Αλλαγών και αποδοχής μιας νέας πραγματικότητας. Η ζωή που νικάει το φόβο. Χρόνια μου πολλά λοιπόν. ΥΓ: βάζω αυτή τη φωτό γιατί κάπως μοιάζει με τον καινούριο μου χαμογελαστό εαυτό μου». 

Διαβάστε επίσης → Balcony stories: Η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού μιλάει από το μπαλκόνι της

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.