TV & Media

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω κρατήσει θυμό για τη γυναίκα που μου επιτέθηκε με βιτριόλι

«Εκείνο που με κράτησε ήταν η ελπίδα και ο στόχος» αναφέρει για όσα συνέβησαν μετά την εις βάρος της επίθεσης

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω κρατήσει θυμό για τη γυναίκα που μου επιτέθηκε με βιτριόλι
Φωτογραφία Αρχείου © ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η ζωή της μετά την επίθεση με βιτριόλι - «Εκείνο που με κράτησε ήταν η ελπίδα και ο στόχος» 

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, και τη ψυχολογική δύναμη που χρειάστηκε για να ξεπεράσει τα 30 χειρουργία, εξομολογήθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε για την επίθεση με βιτριόλι το 2020 που της άλλαξε ριζικά τη ζωή, βάζοντάς την σε μια μακρά πορεία θεραπείας με την οποία πορεύεται έως και σήμερα. Όταν οι παρουσιαστές τη ρώτησαν, πώς κατάφερε να αποβάλει το συναίσθημα του θυμού και της εκδίκησης, η ίδια απάντησε ότι: «Όταν υπάρχει απειλή στο θέμα της υγείας και της ζωής σου, δεν έχεις την πολυτέλεια να αναλωθείς σε τέτοια συναισθήματα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0z7zts2ckbt)

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου

«Μου αρέσει να περιποιούμαι τον εαυτό μου. Δεν το κάνω για τους άλλους, με κάνει εμένα χαρούμενη. Όση ενσυναίσθηση και να είχα πριν το συμβάν, δεν ήξερα τον τρόπο για να τη διοχετεύσω. Τώρα αυτό έχει αλλάξει», τόνισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Και υπογράμμισε: «Όταν συμβαίνει κάτι πολύ δύσκολο στους ανθρώπους, πρέπει για να αντέξουν να βγάλουν πράγματα από τη ζωή τους που τους «τρώνε» την ενέργεια. Δεν ξέρουμε τη δύναμη που κρύβουμε μέσα μας».

«Όταν φτάνεις στο μηδέν, μπορεί και υπό του μηδενός, δεν έχεις την πολυτέλεια να αφήσεις τον θυμό να σε κυριεύσει. Αυτό μόνο κακό θα σου κάνει και θα σε κρατήσει πίσω. Ίσως, όταν νιώσω στο μέλλον ότι ξαναπατάω στα πόδια μου και νιώσω ασφάλεια στο θέμα της υγείας, φοβάμαι μήπως μου βγει αυτό το συναίσθημα. Δεν ξέρω αν θεωρείται υγιές το ότι δεν έχω περάσει από αυτό το μονοπάτι», εξομολογήθηκε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0z8behwezs9)

«Έκανα ένα crash test με την εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη, πήρα μια γεύση, μου έμαθε πολλά αλλά δεν ήταν αυτό που περίμενα. Το περίμενα πιο εύκολο. Αυτό που κοιτάζεις την κάμερα είναι δύσκολο», σχολίασε.

«Αν νιώσω κάπου άνετα πολύ ευχαρίστως θα συμμετείχα στην τηλεόραση, δεν μου αρέσει να είμαι γλάστρα, θέλω η παρουσία μου να έχει σκοπό».

«Ακόμα και στο δικαστήριο είχα πει στον εαυτό και στην οικογένειά μου ότι δεν θέλω φωνές, δεν θέλω άσχημες καταστάσεις. Ήθελα να πω στους δικαστές τι έχω περάσει και να φύγω. Ήμουν πολύ συγκεντρωμένη. Στις στιγμές του μεγάλου πόνου εκεί προφανώς έχω θυμώσει, έχω βρίσει και έχω φωνάξει», παραδέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0z8citn0sz5)

«Είναι γνωστό ότι δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και έχω αναζητήσει λύση στο εξωτερικό για να βάλω ένα πρόσθετο μέλος. Εδώ στην Ελλάδα έχουν την τεχνογνωσία σε τέτοια θέματα αλλά όχι την εμπειρία», απάντησε σε σχετική ερώτηση για το μέλλον των επεμβάσεων που θα πρέπει να κάνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Για τη γυναίκα που της επιτέθηκε

«Δεν λέω ότι αυτής της γυναίκας δεν αξίζει να της θυμώσω ή να είναι εκεί που είναι. Εγώ δεν το επιδιώκω, δεν το σκέφτομαι. Η συγχώρηση έχει να κάνει με μας. Αν σκέφτομαι μέρα νύχτα ότι θέλω να της συμβεί αυτό, χάνεις χρόνο, φεύγεις από τον στόχο σου, καταναλώνεις ενέργεια».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0z7kzqr6lc9)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.