TV & Media

Μιχάλης Ρακιντζής: Ήρθα στην ΕΡΤ και είπα δεν πάω στη Eurovision

«Ήταν μαρτύριο ο τελικός» είπε για το «S.A.G.A.P.O.»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μιχάλης Ρακιντζής
Μιχάλης Ρακιντζής για Eurovision και Σοφία Αρβανίτη © ΕΡΤ

Μιχάλης Ρακιντζής για Eurovision και Σοφία Αρβανίτη: Η συνέντευξή του στο «Στούντιο 4»

Καλεσμένος στο «Στούντιο 4» ήταν σήμερα (18.04) ο Μιχάλης Ρακιντζής σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του όπου παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τα πρώτα του χρόνια στη μουσική, αλλά και πώς εμπνεύστηκε το «Μωρό μου φάλτσο», ενώ εξήγησε πως για να εμφανιστεί δημόσια του πήρε τρία χρόνια.

«Όταν ξεκινάει κάποιος και κάνει επιτυχία του την ‘πέφτουν’ όλοι. Δεν ήθελα να κάνω συνεργασίες και περίμενα να κάνω τρεις δίσκους, να μαζέψω κομμάτια για να μπορώ να βγω μόνος μου και να λέω μόνο τα δικά μου τραγούδια», είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0na6d2tovsh)

Μιχάλης Ρακιντζής για Σοφία Αρβανίτη: Μπορεί και να μην τα είχαμε. Έχετε δει κάτι;

Ο τραγουδιστής μίλησε και για τη Σοφία Αρβανίτη, με την οποία παραμένουν φίλοι ενώ αναφέρθηκε και στις φήμες που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι.

«Δεν υπήρχε καμία έκθεση. Υπήρχε συνεργασία, συναυλίες μαζί, δισκογραφία, αυτά. Ούτε καν ήξερε ο κόσμος αν τα είχαμε, μπορεί και να μην τα ‘χαμε, τώρα είναι ιστορικό γεγονός. Έχετε δει κάτι; Τότε;», ρώτησε τους παρουσιαστές ο τραγουδιστής.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0nab5scgp49)

Ο Μιχάλης Ρακιντζής για τη Eurovision και το «S.A.G.A.P.O.»

Ο Μιχάλης Ρακιντζής στη συνέντευξή του μίλησε και για το κεφάλαιο Eurovision και το τραγούδι «S.A.G.A.P.O.» με το οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στον Διαγωνισμό Τραγουδιού του 2002.

«Ήθελα να πάω στη Eurovision, ήταν κάτι που δεν είχα κάνει», είπε ο τραγουδιστής, αποκαλύπτοντας πως έγραψε και συνέθεσε το τραγούδι μέσα σε ένα βράδυ.

Αναφέρθηκε μάλιστα και στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για το τραγούδι και μάλιστα από το ίδιο βράδυ του ελληνικού τελικού, το οποίο μάλιστα ψηφίστηκε από το ίδιο το κοινό.

«Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες θεωρούσαν ότι έπρεπε να είναι αυτοί, πιστεύω ότι όποιος και να έβγαινε οι άλλοι θα φώναζαν. Από το ίδιο βράδυ ξεκίνησαν τα σχόλια. Φεύγοντας από το Rex οι υπόλοιποι σταματάνε και δίνουν συνεντεύξεις. Εγώ τα έμαθα την επόμενη μέρα από μία μεσημεριανή εκπομπή και σκέφτηκα να αποχωρήσω και να αφήσω κάποιο άλλο από τα παιδιά να πάει. Πήγα στην ΕΡΤ και είπα δεν πάω και να στείλουν κάποιον από αυτούς», είπε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Ρακιντζής.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0nadbjw4835)

Ο Μιχάλης Ρακιντζής μίλησε και για το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στη Eurovision και τη Μαρίνα Σάττι.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0nb1f0fpwb5)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ