- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Νίκος Καρβέλας: Δεν έχω λεφτά, δεν είμαι συστημικός
«Προτιμώ να είμαι πάμφτωχος από το να ασχοληθώ με το να αποκτήσω χρήματα» πρόσθεσε σε νέα συνέντευξη
Νίκος Καρβέλας: «Δεν έχω λεφτά, δεν είμαι συστημικός» - «Προτιμώ να είμαι πάμφτωχος από το να ασχοληθώ με το να αποκτήσω χρήματα» πρόσθεσε σε νέα συνέντευξη
Ακόμη μια τηλεοπτική εμφάνιση για τον Νίκο Καρβέλα, μετά την «επεισοδιακή» συνέντευξη με τη Νίκη Λυμπεράκη, αυτή τη φορά στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».
Μπαίνοντας στο πλατό της εκπομπής για τη συνέντευξη ησε από την παραγωγή να σταματήσει να παίζει η μουσική στο πλατό, που ήταν τραγούδι της Άννας Βίσση. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ακούω τη φωνή της Άννας και μεταφέρομαι σε άλλα επίπεδα».
Καρβέλας: «Έπαιρνα πολλά λεφτά κι αισθανόμουν πάρα πολύ άσχημα»
«Όλοι οι συστημικοί ζουν εντός του συστήματος άρα αποκλείεται να είναι αντισυστημικοί. Ένας αντισυστημικός ζει εκτός πόλης ζει σε βουνά σε όρη, όχι στο Άγιον όρος εκεί είσαι υπέρ συστημικός. Την αλήθεια λέω. Κατάπτυστα συστημικός. Άρα και εγώ συστημικός είμαι απλώς σε ένα σύστημα που έχει συσταθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια να είναι αυτό ακριβώς που είναι γι' αυτό και προσπαθώ όσο μπορώ να μην είμαι συστημικός κάνοντας πράγματα τα οποία βγαίνουν αυθόρμητα.
»Δεν το διαλέγω να είμαι αντισυστημικός, ο εγκέφαλός μου λειτουργεί έτσι βάσει της ιδέας της δικαιοσύνης που έχω και πολλές φορές θυμάμαι όταν έπαιρνα -έκανα τον τραγουδιστή δυο τρεις φορές που δούλεψα στη ζωή μου- έπαιρνα πολλά λεφτά θυμάμαι κι αισθανόμουν πάρα πολύ άσχημα. Ειλικρινά τα εννοώ αυτά, δεν λέω ποτέ ψέμματα. Και πολλές φορές όχι κάθε μέρα, αλλά αισθανόμουν απαίσια που έβλεπα νέα παιδιά που μπαίνανε μέσα και αφήνανε ό,τι λεφτά αφήνανε και εγώ στο τέλος έβγαζα ένα μάτσο λεφτά, αυτό είναι λάθος».
«Δεν έχω καθόλου λεφτά»
Αργότερα, ο Νίκος Καρβέλας είπε: «Όλοι κυνηγάμε τα λεφτά και εγώ το ίδιο έκανα, έκανα λοιπόν αυτό το επάγγελμα». Όσο για το θέμα των χρημάτων, πρόσθεσε ότι «δεν έχω λεφτά καθόλου, δεν ξέρω τι μου γίνεται, δεν έχω καμία επαφή με την υπόθεση χρημάτων. Μ' αρέσει να έχω λεφτά, αλλά αν μου πεις "ασχολήσου για να έχεις λεφτά" θα σου πω "όχι προτιμώ να είμαι πάμφτωχος". Αν κατα λάθος έρθουν καλώς να έρθουν». Κλείνοντας το παραπάνω ζήτημα, ο Νίκος Καρβέλας τόνισε: «Δεν έχω λεφτά, δεν είμαι συστημικός ανήκω στο σύστημα θέλοντας και μη».
«Πάρα φύσιν οι ομοφυλόφιλοι θέλουν να παντρεύονται» και οι «βολές» προς την Εκκλησία
«Μέσα από το βιβλίο μου κάνω έκκληση στη γυναίκα και στον ομοφυλόφιλο άντρα που έχει εκδοθεί από την Εκκλησία και δημοκρατία κατάφωρα και από την εκκλησία και από την δημοκρατία το τονίζω. Η Εκκλησία και δημοκρατία έχουν κυνηγήσει τη φυσιολογικότητα τόσο πολύ, ώστε να έχει καρφωθεί στο μυαλό των ανθρώπων ότι η ομοφυλοφιλία είναι πάρα φύσιν ότι είναι αρρώστια η φύση δεν κάνει τίποτα παρά φύσιν όταν αισθάνεσαι ότι έλκεσαι από έναν άνθρωπο του ίδιου φύλου. Δεν είναι παρά τη φύση είναι φυσικό αφού το λέει φύση.
Άρα λοιπόν εντελώς φυσιολογικό. Πάρα φύσιν είναι ότι θέλουν να παντρεύονται. Αυτό έχω να το πω και τους το χρεώνω. Για ποιο λόγο ασχολούνται οι ομοφυλόφιλοι, οι καθόλα φυσιολογικοί ομοφυλόφιλοι, γιατί μπλέκουν με την Εκκλησία, η οποία Εκκλησία είναι υπεύθυνη για όλο αυτό που έχει συμβεί;».
Για τις γυναικοκτονίες: «Τρώνε ξύλο ή βιάζονται με την κυριολεξία του όρου, γιατί δεν είναι ανάγκη να κάνουμε σεξ για να σε βιάζω μπορώ να σε βιάσω με ένα βλέμμα ένας άντρας μπορεί να πάει κοντά στη γυναίκα να κοιτάξει επίμονα να κουνήσει το κεφάλι του και να σηκωθεί να φύγει.
Αυτό είναι βιασμός αν το βλέμμα αυτό λέει και μιλάει. Αυτό λοιπόν ένας άντρας μπορεί να το κάνει σε μια γυναίκα, σε έναν άντρα όμως δεν μπορεί να το κάνει γιατί θα φάει ξύλο. Λοιπόν η γυναίκα βιάζεται καθημερινά και επί χιλιάδες χρόνια και δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει αυτό. Γιατί στην εξουσία είναι οι άντρες το σύνταγμα είναι φτιαγμένο από άντρες. Αυτό λέει τίποτα σε γυναίκες; Ότι το Σύνταγμα το οποίο προσκυνάει σήμερα ο δημοκρατούμενος λαός είναι φτιαγμένο από άντρες;».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Η λαμπερή είσοδος στο πλατό
Όσα δήλωσε για τα παιδικά του χρόνια
Ο τηλεοπτικός σταθμός αποχαιρετά τον Αντώνη Κανάκη
Παρότι έγιναν συζητήσεις για την επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς
Η ανακοίνωση Κανάκη και οι αντιδράσεις
Έρχεται η πρώτη, διπλή αποχώρηση
Ο παρουσιαστής του Πρωινού σε ακόμα μία διένεξη με τη νέα συνεργάτιδά του στο πάνελ
Αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας του ραδιοφωνικού σταθμού
To κοινό μήνυμα αγάπης
H βραδιά αφιέρωμα στον τραγουδιστή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.