TV & Media

Δημήτρης Παπάζογλου: Η μητέρα μου με χτυπούσε γιατί φοβόταν μη γίνω ομοφυλόφιλος

Δούλεψε ως οικοδόμος και μπογιατζής για να έχει τα χρήματα που χρειαζόταν για να πληρώσει τη σχολή χορού

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δημήτρης Παπάζογλου: Η αποκάλυψη του χορογράφου για την μητέρα του
© NDP

Δημήτρης Παπάζογλου: Η αποκάλυψη του χορογράφου για την μητέρα του

Ο Δημήτρης Παπάζογλου αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και τα επικριτικά σχόλια που άκουγε μετέπειτα, όταν αποφάσισε να γίνει χορευτής.

ο χορογράφος απάντησε στην ερώτηση του ρεπόρτερ, αν τον χτυπούσε η μητέρα του από φόβο μην γίνει ομοφυλόφιλος. «Ναι, φοβόταν. Ήταν μια γυναίκα εκείνης της εποχής που είχε ένα αγοράκι και της έδινε τέτοια στοιχεία» είπε συγκεκριμένα.

Δημήτρης Παπάζογλου: Η σημασία της έλλειψης του πατέρα

Στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» τόνισε πως η έλλειψη του πατέρα του, ήταν κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή του. Ακόμη, εξέφρασε τη σκέψη ότι η έλλειψη της πατρικής φιγούρας από τη ζωή του, μπορεί να έπαιξε ρόλο στο γεγονός ότι έλκεται ερωτικά από το ίδιο φύλο. «Μπορεί να αναζητούσα τον πατέρα που μου έλειπε, ίσως αυτό με έκανε να έχω έλξη από το ίδιο φύλο. Όταν ήμουν 7 ετών είχε ερωτευτεί έναν γείτονα που ήταν 14» δήλωσε ο Δημήτρης Παπάζογλου. Προς το τέλος της συνέντευξης, 

Ο χορογράφος ανέφερε: «Νιώθω την έλλειψη του πάτερα μου, δεν ξέρω όμως αν θα με άντεχε ο πατέρας μου ή αν θα άντεχα εγώ τον πατέρα μου». Δείτε το βίντεο Στην πορεία, ο ίδιος περιέγραψε τα επαγγέλματα που έκανε για να μπορέσει να εξασφαλίσει τα χρήματα που χρειαζόταν, ώστε να μπορέσει να πληρώσει τη σχολή χορού.

Όπως έιπε, δούλεψε ως οικοδόμος και μπογιατζής για να έχει τα χρήματα που χρειαζόταν για να πληρώσει τη σχολή χορού. Ακόμη, τόνισε πως όταν αποφάσισε να γίνει χορευτής, «έλεγαν ότι οι χορευτές είναι και γκέι».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ