TV & Media

Ζερόμ Καλούτα και Θανάσης Αλευράς τραγουδούν το «My Number One»... αλλιώς

Η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό της Eurovision έχει αρχίσει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζερόμ Καλούτα και Θανάσης Αλευράς τραγουδούν το «My Number One»... αλλιώς

Eurovision 2024: Ο Ζερόμ Καλούτα και ο Θανάσης Αλευράς «πειράζουν» το My Number One με τη Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ

Σε μία ατμόσφαιρα που θυμίζει το Φάντασμα της Όπερας, η ΕΡΤ, με την Συμφωνική της Ορχήστρα και οι σχολιαστές της Eurovision, Ζερόμ Καλούτα και Θανάσης Αλευράς διασκεύσαν το «My Number One» της Έλενας Παπαρίζου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czmumnfc6l9t)

Οι δύο καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, τα 37 τραγούδια και τους καλλιτέχνες που θα τα ερμηνεύσουν στο Malmö Arena της Σουηδίας, στους δύο Ημιτελικούς και στον Μεγάλο Τελικό.

Αύριο, Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, στις 21:00, στην ΕΡΤ1 και στην έκτακτη εκπομπή «Eurovision σε είδον», με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, θα μεταδοθεί για πρώτη φορά το τραγούδι και το βιντεοκλίπ, που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό.

Τη σκηνική παρουσία της τραγουδίστριας έχει αναλάβει ο διάσημος χορογράφος Μεζνούν (Mecnun Giasar) -ο οποίος έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες, μεταξύ άλλων, με τη Μαντόνα, αλλά και τη Loreen, που έχει κερδίσει δύο φορές τη Eurovision-, ενώ ο Φωκάς Ευαγγελινός θα έχει την καλλιτεχνική διεύθυνση της ελληνικής συμμετοχής.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ